Andra dagen – fredag

Första natten på RG var avklarad på fredag morgon, vi hade sovit gott. Vi gick upp och åt frukost och pratade med personalen som jobbade. Nyhetsmorgon var igång där uppe, så hemtrevligt! :) Jag fick även träffa min andra kontaktperson som heter Robban, han är jättesnäll, hon som är min andra kontaktperson heter Annelie, båda är verkligen så snälla och bra. Sen klockan tio kom min arbetsterapeft för att kolla om jag behövde någon mer anpassning i rummet och det var bara att jag behövde ha handtaget lite längre ner i duschen och något som höll fast duschmunstycket i duschen. Hon ställde även lite frågor.

Sen kom pappa vid halv ett tiden och kollade på mitt rum och sen hade vi möte uppe i det allmänna rummet tillsammans med elevhemspersonalen, så då ställde de frågor och vi fick gå igenom lite papper. När mötet var slut gick jag, pappa och mamma till Ica. Pappa skulle stanna med mig tills lördagen så vi köpte lite snacks att ha på kvällen. Sen gick vi tillbaka och mamma åkte hem. Då passade jag och pappa på att gå ut lite och ta lite foton utanför mig  (bilderna ligger i inläggget), det är så fint här som sagt, bara grönt överallt. Sen åkte vi upp och åt köttfärsås och spagetti med personalen. Sen möblerade vi om i mitt rum jag och pappa, nu tänker ni säkert va? Men ni läste rätt, vi möblerade om. Eftersom att jag inte gillar att sitta mot dörren så ändrade vi plats på sängen och skrivbordet (ni som läste mitt förra inlägg vet var sakerna stod innan). Dessutom var det mycket mysigare att ha sängen längst in i rummet mot väggen. Så det höll vi på med på kvällen. Det blev så mycket mysigare! (Bilder på rummet kommer i nästa inlägg). Sen fikade vi på våra donats som vi hade köpt i affären. Det var en mysig kväll!

 

Bookmark the permalink.

2 Responses to Andra dagen – fredag

  1. Marie says:

    Njut av alla nya bekantskaper och intryck.

  2. Anette Kampe says:

    Så fina kort
    Vad har du för adress till skolan?? Kanske jag skickar ett kort💕💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *