Ikea & sista inflyttningsdagen

I fredags morse gick jag och pappa upp och åt frukost, sen åkte vi till Jysk som ligger bara lite längre bort här ifrån och köpte en dörrmatta till att ha utanför mitt rum/min dörr (som att komma hem till någon på riktigt). Sen fick jag vara själv en timma för första gången, det var spännande. Sen vid klockan ett kom mamma och Elliot och hälsade på, strax där efter kom Marko. De har inte sett mitt rum, både Elliot och Marko tyckte det var fint. Sen fick de titta där uppe också. Efter det åkte vi till IKEA, wohoo! Där hade jag även presentkort. Vi hade skrivit en så lång lista! (Bilder på mitt rum ligger längst ner i inlägget! Äntligen säger ni va?) Vi började med att äta, jag åt en ceasarsallad. Sen började shoppingen. Nu handlade vi bara saker åt mig, vilket var kul för jag handlade ju till mitt hem! Vi fick ihop en hel vagn och så ett paket med en byrå i. Jag köpte en jättefin mata, som är gammeldags rosa och en jättefin vit byrå bland annat, och sen massor utav småplock. Jag blev och är så nöjd med alla saker som jag köpte. Elliot var fantastiskt duktig, han var jättetrött stackarn, men inget gnäll eller någonting under IKEA-turen. Marko och Elliot följde med en sväng tillbaka och hjälpte oss att packa ut alla grejer ur bilen och rulla ut min fina matta på golvet. Sen åkte Marko och Elliot hem och jag och mamma fortsatte att plocka upp mer grejer. Efter middagen satt vi ute i vårt lilla läggenhetspentry och mamma skruvade ihop min byrå. Sen ställde vi in den i mitt rum bredvid skrivbordet, och det blev så fint! Sen tog jag min första kvällsdusch på RG innan vi gick och la oss, det var härligt.

På söndagen åkte vi till Mio där jag också hade presentkort. Jag köpte två fina ljuslyktor att ha på min vita bänk. Sen köpte jag sååå snygga gardiner i sammet, färgen är gammeldags rosa precis som min matta, de är även mörkläggningsgardiner och lite tyngre, så väldigt lyxiga. De passar så bra till min ljusblåa puff som jag också köpte. Sen åkte vi till Jysk och köpte mysbollar och lite mer handdukar. De första vi såg var bollar i färgerna grönt, gammeldags rosa och grått, alltså fattar ni vilken tur vi hade i söndags! Allt passar så grymt bra ihop! Mitt rum blev så mysigt när det blev klart och när allt hade kommit upp från både IKEA och Mio. Mamma skulle bara lägga upp mina gardiner lite, så jag får ha mina blåa gardiner som vi tog med oss hemifrån så länge, men imorgon (fredag) när hon kommer och hämtar mig så får jag de igen. Jag är så nöjd med mitt rum! Och jag har en fantastisk utsikt ut mot ängarna och hästhagen, har jag tur så får jag se någon häst ibland också! Innan mamma åktet hem tog vi en tur i köpingscentret där även Ica maxi ligger, det ligger precis vid skolan, lyxigt! Det är så stort och fint där. Klockan fem äter vi alltid middag, och då åkte mamma hem. Vi åt middag i andra huset i söndags, vi gör så ibland på helgerna, men inte annars. Det blev jättegod tacos till middag! Det kändes bra när mamma lämnade mig, mest spännande! Då var inflyttningshelgen avklarad, det var skönt att vi fick den här helgen att installera sig och att flytta in här innan skolan körde igång, och det var en mysig helg också! På söndagen var man extra pirrig över hur första dagen på gymnasiet skulle vara!

En full korg plus en byrå fick följa med mig hem i lördags till mitt nya boende!

Ikea med Elliot i knät! :-)

Mitt rum <3

Mitt fina skrivbord

Min fina bänk!

Min utsikt från mitt fönster! <3

Mitt fina badrum!

Den tvättkorgen köpte jag även på Ikea!

Den här köpte jag också på IKEA, där har jag duschgrejer så jag slipper böja mig ner när jag duschar. Jag har även min toalettpapper där. Det är smart att det fins hjul på den, så jag kan köra den mellan duschen och toaletten lätt.

Här är min och min grannes lilla pentry med stolar, bord, en liten kyl och mikro.

Mamma sätter ihop min byrå!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *