Äntligen jullov!

Jullov wohoo! I onsdags hade vi avslutning i skolan och jag var frisk. Först var vi i aulan där det  var en grupp med elever på skolan som sjöng massor utav ’låtar. Sen gick vi med klassen till klassrummet och hade julfika och samtidig hade vi musiktävling, vi skulle gissa vilka låtar som hörde till olika lärare, det var roligt. Sen fick vi betygen och fick gå hem redan halv tio. Kevin och jag gick hem tillsammans med Rulle. Vi öppnade våra betyg tillsammans, sen gick vi ut lite. Vi gick hem till mig och Kevin hjälpte mig med att slå in alla mina julklappar och jag skrev på de, det tog rätt långt tid, jag köpte mycket klappar i år. När det blev lunchdags åkte vi ner till thaien och åt thaimat med hans bror. Det var gott. Sen åkte vi hem till mig igen och slog in de sista klapparna. Jag och Kevin umgicks hela dagen, det var verkligen snällt att han ville hjälpa mig med julklapparna, dagen var rolig. :) Bra början på lovet!
Visst blev klapparna snygga? :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *