Löpband, nymålade naglar av Kevin

I torsdags fyllde Hamilton ett år, jag åkte till pappa på onsdag kväll för att jag ville vara med och fira han på morgonen, det var jättemysigt. På dagen hade vi en chill dag med pizza till lunch och bara tog det lugnt. Jag gav Hamilton en djurbok i present, men han var mest intresserad av pappret! :) På eftermiddagen kom mamma och hämtade mig. Det var en mysig dag.

På fredagen, igår, hade jag en mysig morgon här hemma, jag sov till nio, vilket är sent för mig, så det var skönt. Lite senare kom Kevin och hämtade mig för jag ville ner till gymmet och träna lite. Jag tränade lite cirkelträning ute på gymmet själv. Sen det sista ville Kevin att jag skulle prova  att gå på löpband, det hade jag inte gjort innan så jag tänkte varför inte testa. Kevin stod jämte mig hela tiden, det var jättesvettigt men så roligt. Sen duschade jag innan vi gick hem till mig och åt lunch. Efter det skulle jag julstäds mitt rum och då ville Kevin vara med, snällt med lite sällskap. Jag tänkte mer att han skulle titta på men han hjälpte mig och städa, det var snällt så nu är det jättefint i mitt rum. I mitten av städningen ville Kevin måla mina naglar, och det fick han. Det var så roligt, att han ens kom på frågan. Men diet blev jättefint! Vi satt och spelade jättemånga gånger UNO efter det, det var så roligt. När Elliot kom hem fick han titta på när vi spelade. Kevin gick inte hem förrän halv sex på kvällen så det var jätteroligt att han stannade så länge. Idag är det dan före doppare dan och uppesittarkväll, och imorgon är det julafton, wohoo!

Det var Kevins ide att måla som snöflingor på naglarna :), blev så fint!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *