God jul! Fjärde advent

Julafton wohoo! Årets mysigaste tid tycker jag. Vad ska ni göra? Själv är jag hos pappa på julafton, vi ska fira hos Tomas, Mari och hundarna, Jennys syrra och brorsa kommer också. Det blir mysigt, vi ska också spela julklappsspelet. På juldagen har jag min andra julafton hemma hos mamma med familjen där, vi ska också spela julklappspelet. Lyxigt med två julafton, en fördel med skillda föräldrar. Vad tycker ni är det viktigaste på julbordet? Jag tycker om allt, svårt att välja, jag som älskar mat! Jag får äta två julbord iradd, det blir så med två familjer. Plus julbordet på skolan. Jag har tänkt på en sak, Jesus föddes ju den 24 december enligt kristen tro, men var kommer tomten, julmaten och klapparna ifrån på jul? Hur kom man på det, ingeting av det har ju med Jesus att göra, eller? Jag kände att jag blev väldig kristen här men, jag vill dela mina funderingar med er! :) Julfilmer älskar jag, det är så mysigt, trots att jag bara har bara tittat på en julfilm en gång med mamma och det var förr förra året när jag var sjuk, men det var så mysigt. De som är ensamma på jul tycker jag synd om, men det kan iallafall kolla på mysiga julfilmer på tv, så de slipper vara så ensamma.

Det är ju fjärde advent imorgon också, det känns lite konstigt att det är på julafton, men lite mysigt att tända fjärde och sista ljuset på julafton också, slipper man vänta så länge efter fjärde advent.

Ha en riktigt fin jul idag, vad ni än gör!

God Jul!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *