Äntligen jullov!!!

JULLOV IDAG, WOHO! Äntligen! Idag hade jag på mig min fina blommiga klänning. Jonas hade skrivit upp vad vi skulle hitta på idag på julavslutningen. På morgonen när jag kom så gav jag Helen ett litet kort jag hade gjort till henne, efter det satte vi oss i klassrummet men inte så lång stund, för sen gick vi till julavslutningen i aulan. Några sjöng jättefina, några av lärarna pratade jättefina dikter och tal som t.e.x vår rektor. Allt var en överraskning där inne. Sen sa de god jul och önskade oss ett härligt lov.

Sen gick vi till våra klassrum. Jonas skulle fördriva en timma med oss, och vi visste inte vad, han sa att det fick bli en överraskning. Vi visste bara att vi skulle få lite fika av honom.. Vi fick julmust, skumtomtar och pepparkakor, mums. Också hade han hittat på en sång lek, som man skulle vara i grupp också skulle man gissa vilken låt det var han spelade och vilken artist o.s.v, medans vi fikade. Det var jättekul, sen fick vi rätta varandras medans Jonas sa de rätta svaren, det var några frågor.

Sen var det betygs utdelning det sista, vi fick ett kuvert när vi gick fram till Jonas i handen och sen sa vi ”god jul och gott nytt år, tack för den här terminen”, också fick vi jullov. Men jag satt kvar med Jonas och Helen. för vi slutade tidigare, typ klockan tio och Jenny skulle hämta mig halv elva när det var klart. Men det var trevligt ändå. Jag bestämde med Jenny förra veckan att hon kunde hämta mig, så det tyckte vi lätt jättemysigt. Så när hon hämtat mig med bilen så var vi jätteglada för att jag hade JULLOV, WHOHO! Sa vi, hihi :). Så vi åkte hem, så åt vi lunch lite senare tillsammans. På frukosten så pratade vi om att vi måste dricka glögg när jag har kom hem och jag har jullov, så vi satte oss i soffan och drack glögg med tv på sen efter maten, det var jättemysigt. Verkligen ett måste när man har fått jullov och man har kommit hem, tycker jag, så mysig!

Nu har vi en mysigt helg framför oss, och nästa vecka börjar mitt lov på riktigt riktigt, nu har det bara börjat på riktigt! :D Jag har tre veckor lov, jag trodde bara jag hade två och ett halvt som jag brukar ha, så jag blev så glad när Helen sa det till mig förra veckan :D, vi började 8 inanan, brukar vi göra, men nu börjar vi den 11 januari istället!!! :D SOVMORGON, JIPPI, I TRE HELA VECKOR! Det har verkligen varit en tuff höst, först höstterminen i sjuan, det ska bli jätteskönt med lov nu!!!  Woho! Jullov! Woho! :D

Jag kommer blogga mycket under tre veckor nu, på mitt jullov, så bara för att jag tar jullov nu och att det ska bli jätteskönt, som jag sa, så betyder det inte att jag ska blogga mindre, tvärtom!!!  Det är nu som jag börjar blogga, hihi! ;) :D :) Så håll öppna öppna! ;)

Igår var det bara en vecka kvar till jul! ;) :)

God jul! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *