Tandläkarbesök – dra ut tand!

OBS! VARNAR KÄNSLIGA LÄSARE! :)

I måndags morgon så åt jag frukost med mamma, det var så mysigt. Det var för att mamma skulle följa med mig till tandläkaren, vet inte om jag har sagt detta men jag skulle dra ut en tand, juste det kanske jag sa om lugnandet och detta. Jag och mamma var där en halv timma innan för jag fick mitt lugnade, vi fick sitta ute vid väntrummet och vänta. Men innan så fick vi gå in i rummet, de vägde mig, och jag fick min medicinen.

De sa att man kunde att man kan bli lite slapp i benen, och det blev jag lite med, av lugnandet alltså. Vi gick in där när det hade gått 30min och jag satte mig där inne. De sa att man kunde få en liten minnes lucka av lugnandet. Jag kom ihåg när de tog massa medel eller var det var förre, för de sa att det skulle ta tre instrument innan de drog ut tanten, och det gjorde dem också, men sen var jag så avslappnad så jag mindes inte när de drog ut tanden, en liten minneslucka. Mamma fick med sig tanden hem! :)

Man blev väldigt trött av den medicinen också, så sen fick jag vara hemma resten av dagen. Jag var jättetrött hela dagen, men extra på förmiddagen, då jag somnade i soffan. :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *