Fjärde advent

Sista advent idag innan julen, fjärde advent ljuset, jipi! I torsdags var det bara en vecka kvar till julafton, och det betyder att det är mindre än en vecka idag, jag kan nästa inte förstå det! :) Plus att jag har jullov nu. Men snö, håll dig kvar på marken så att vi kan få snö på julafton, ni får hålla tummarna med mig, så får vi hoppas att det blir en fin vit jul och julafton i år, eller hur? :)

My Christmas
Jag kommer flänga mycket under jul och jullovet nu mellan de olika familjerna, det känns som att den här helgen är den ända lugna helgen :). Det blir typ varandag under jul här nu. Jag ska fira fyra julafton i år. På julafton så vaknar jag hos mamma, sen firar jag julafton med pappa och Jenny, då ska vi fira jul hos Jennys pappa och hans tjej Mari, med alla hundar. Det blir första gången jag är där på julafton, jag var inte med förra året när pappa och Jenny firade julen för första gången med de. Vi ska spela julklappsspelet där också, så det blir roligt och mysigt. Sen sover jag hos pappa till juldagen, då åker jag till mamma för att fira julafton där med nästan hela Grimm släkten och Löf släkten, så ska vi spela julklappsspelet på kvällen som alltid, som vi hat gjort, det blir jätteroligt och mysigt.

Sen sover jag över hos mamma. Dagar efter (tror jag, eller hur det nu va) så ska jag åka till baks till pappa för då ska vi ha liten jul med Larsson familjen hemma hos oss, det blir också väldigt mysigt. Jag, mamma, Elliot och Marko ska också fira med Jessica och gänget som vi gjorde förra året, där efter alla aftons :). I år ska vi körajulklappsspelet med de som jag sa att jag hade köpt till b.l.a, det har vi aldrig gjort med de.
Även om det låter jättemycket, så ska det ändå bli jättemysigt och jätteroligt såklart, med familjerna och det blir mycket varan dag, som sagt, men det gör inget! :)
Så där ser mina julplaner ut i år, också ska jag får jag välja lite var jag ska vara sen veckan där på.
Hur ska ni fira jul?? Kanske inte lika många julafton som jag ska ;).

Idag var det den sista söndagen jag bloggar om advent om julen, jag kommer att sakna vår mys stämning! Hoppas att ni tyckte att det har varit roligt! :)

Ha en fortsatt trevlig fjärde advent! :) Själv så ska jag bara ta det lugnt, chilla. :)

advent

Bookmark the permalink.

One Response to Fjärde advent

  1. Matilda says:

    Hej Alice. Jag brukar fira tre jular varje år. Först är vi hos min farbror med hela pappas släkt och äter gröt, julmat, spelar julklappspel och kollar på Kalle. Sen åker jag hem till mamma på eftermiddagen på julafton och firar med mamma, min syster, mammas sambo, mormor och morfar. Där brukar jag äta julmat en andra gång och sen brukar vi öppna lite julklappar och fika lussebullar, glögg och pepparkakor. Sen på annandag jul så åker jag och min syster till pappa och äter Flygande Jacob, öppnar julklappar och har det mysigt. Nu blev det en väldigt lång kommentar. Jag tänkte bara avsluta med att säga att du har en väldigt bra blogg, jag kollar varje dag om det har kommit något nytt inlägg från dig. Ha det bra på jullovet. God Jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *