Äntligen stranddag!

I torsdags vaknade vi upp och märkte att det var så fint väder, soligt. varmt och blå himmel. Vi blev så glada. Det skulle bli en go stranddag. Vi packade med lite strandgrejer, tog på oss bikinin och gick rätt ner till den stora stranden. Vi var där redan klockan tio, då var det knappt någon människa där, det var jättelyxligt. Vi slog oss ner i sanden med våra grejer och började vår härliga stranddag. Grabbarna byggde och grävde mycket i sanden och jag och mamma låg och stekte i solen, både på rygg och mage så vi skulle få en jämn färg! :) Sen vid elva tolv någonting kom allt folk och då var vi inte ensamma längre kan jag säga! :) Jag läste i min bok på stranden, det var härligt.
Det blev mycket bättre och varmare väder än vad prognosen hade sagt, så det var nice. Vi hade till och med tagit med oss tjock tröjor ifall ifall, de behövde vi inte kan jag säga! :)

När vi blev hungriga gick vi bara upp till ett lunchställe precis ovanför stranden. Där åt vi bara lite snabbmat, chicken nuggets och pommes. Sen gick vi tillbaka till stranden och njöt av strandagan. Grabbarna badade till och med. Sen blev det glass på eftermiddagen, vi hade nära till kiosken som låg precis på stranden. Lite senare på eftermiddagen gick vi hemåt och duschade och fixade i ordning oss inför kvällen. Det var verkligen helt underbart med en heldag på beachen.

Sen var det ut igen på kvällen med Rulle. Vi åt ganska sent hela veckan för att vara oss, speciellt i torsdags, men det är ju så det ska vara när man har semester! I torsdags gick vi till en jättemysig resturang där man satt på mysiga träbänkar ute med träbord. Jag beställde in en sallad med avokado och halloumi, den var fantastisk god. Jag beställde oftast in vatten eller lemonad till maten eftersom att jag älskar lemonad, men denna kvällen fick det bli en god alkoholfri mojito. Vi hade en supermysig kväll.

Sen gick jag och mamma en mysig kvällspromenad till havet! :-)

Det var en så stor strand!
Vilken dag! <3
<3
Jag njuter!
Mycket folk på stranden!
Torsdagslunchen! :)
Grabbarna <3
Min goda sallad
Elliot fick lyxa med coca cola!
Här ser ni en liten bild av Sopot centrum, så mysigt!
Kvällspromenad
<3
Så vacker kvällshimmel!
Underbart
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *