Piren i kvällssolen

I fredags var vi också på stranden hela dagen, då var det också strålade fint väder och varmt, så då körde vi samma plats på stranden som i torsdag. Finns inte så mycket mer att säga, dagen såg ungefär samma ut som i torsdags förutom att vi åt på en annan strandrestaurang. Där åt jag, mamma och Marko varsin grekis sallad, den var så god! Vi låg på stranden ända till eftermiddagen och gottade oss.

På kvällen gick vi ut och åt på en pizzeria. Det skulle bli min första pizza för semestern, så den såg jag fram emot. Jag tog en jättegod jordgubbslemonad och en pizza med pesto och mozzarella på, mamma tog samma som jag, både jag och mamma tyckte att den var supergod.

Sopot har världens största pir som man kan gå ut på, vi bara måste gå ut på den kände vi när vi ändå var i Sopot. Vi bestämde oss för att vi skulle gå ut på den på fredag kväll. Det kostar pengar att gå ut på den så efter att vi var mätta efter pizzan så gick vi och betalade och fick biljetter. Det var lite billigare för att jag satt i rullstol så det var ju bra! :) Det var så vackert att gå där, en bred pir med bara hav och strand på sidorna, det var en helt magisk kväll också, blå himmel och strålande kvällssol. Jag bara njöt när jag satt där med Elliot i mitt knä och vi gick på piren i kvällssolen. Det  var inte så mycket folk heller, så det var skönt. I slutet av pirren var det ett stort piratskjäpp som åkte ut lite då och då, det var så fint. Det fanns även en resturang ute på piren som såg så lyxig och fin ut med utsikt över havet.

Ja det var verkligen en magisk vacker kväll! Jag tycke att det var bra att vi gick där på kvällen, det känns som att det var mysigare på kvällen!

Så vacker!
Puss puss!
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *