Besök i Gdansk

I lördags var det inte lika fint väder som i torsdags och fredags, men det var ändå varmt, så då körde vi en dag i Gdansk. Det var en väldigt vacker stad, men fina byggnader och fina restauranger. Det var väldigt mysigt att gå omkring där tyckte jag bland de fina och gamla byggnaderna. När det blev dags för lunch åt jag en jättegod kyckling med pesto och smält mozzarella. Sen gick vi vidare och kikade. Innan vi åkte hem hamnade vi på ett Koreansk café. Vi tog något väldigt spännande till fikat, det var som en stor boll med typ fryst glass inuti som såg ut som små riskorn, också fick man välja på olika smaker. Vi valde oreosmak på en och chokladsmak på en också delade vi på de två vi alla fyra. Det var en väldigt spännande efterrätt, men den var god trots att den var annorlunda.

Sen på eftermiddagen åkte vi hem till Sopot igen och då blev det jättefint väder så vi fick en fin sista kväll innan hemresedagen. Vi åt faktiskt på det stället som vi åt på i torsdags för vi tyckte att det var så gott. Mamma och Marko beställde in ostbricka till förrätt, jag älskar ostbricka men jag ville spara mig till maten så jag tog inte så mycket. Jag beställde in en avokado hamburgare med halloumi i, så istället för vanligt bröd var det avokado istället, den var så god.

Sen åkte vi hem och packade lite inför hemresan dagen därpå. Jag fick sova sista natten tillsammans med Elliot, och det var så mysigt! Jag sa till honom när vi låg där och skulle somna att ”Elliot, jag kommer att sakna att få sova bredvid dig” och då sa han ”jag med Alice”, så sött!

Den spännande efterrätten
Mums
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *