Sista dagen & Hemresan

I söndags skulle vi åka hem igen, men nattbåten gick inte förrän nio på kvällen så vi skulle hänga i Sopot hela dagen. Man behövde lämna lägenheten redan klockan elva på morgonen så vi fick gå upp tidigt, äta frukost och packa in alla saker i bilen. Det var så fint väder i söndags, så vi låg på beachen hela dagen, vi struntade i att vi inte kunde duscha efteråt, vi var bara glada att vi fick vara på stranden sista dagen. Denna gången var vi lite längre bort på stranden där det var lite mindre folk. Det var nice iallafall att tillbringa sista dagen på beachen.

Till lunch åt vi på ett jättefint ställe nära stranden, det kändes verkligen så lyxigt och fint. Jag åt världens godaste sallad, kanske till och med det godaste jag ätit på hela resan. Det var sallad, fetaost, tomat, gurka, världens godaste räkor, sweet chilli sås och vitlöksbröd, den var fantastisk! Synd att det var sista dagen, annars hade jag lätt gått dit igen.

Vi låg och pressade på stranden det sista efter lunchen. Vi skulle äta runt fem, jag och mamma gick in till centrum med Rulle medans killarna chillade lite innan de tog bilen till där vi skulle äta. Jag och mamma gick lite i centrum när vi hade kommit fram och gick och kollade lite i affärer. Vi skulle äta på samma ställe som vi gjorde fösta kvällen, så vi drog oss upp dit när killarna sa att de var på väg. Denna gången kunde vi sitta ute och äta så det var härligt, jag tog den salladen som mamma tog första kvällen för hon tyckte att den var så god, och det var den. Sista middagen i Sopot var mysigt.

Sen åkte vi till båten klockan åtta och fick stå i kö så länge innan vi fick åka på. Vi hade tagit en handikapp hytt med havsutsikt på hemvägen också, så det var skönt. Vår handikapphytt var sååå mycket fräschare än den vi åkte till Polen med, och toan luktade inte illa och den var också väldigt fräsch. Så det var extra mysigt.

Det var inte alls lika mycket folk på båten som det var när vi åkte dit, det var nästan tomt, så det var skönt. Vi gick ut på däck där det var musik och disco, vi var där en stund och tittade ut över det vackra havet medans vi åkte från Polen. Det var en mycket vacker kväll med blå himmel. Det var supermysig att stå där uppe och kolla ut över havet medans båten åkte också hörde man den goa musiken. Sen gick vi ner i affären när de öppnade vid halva tio och kikade lite och shoppade. Sen var vi så trötta så vi gick och la oss.

På morgonen åt vi frukost på båten så vi fick gå upp en timma tidigare än vad vi gjorde till Polen. Men det var värt det, för då slapp vi tänka på det sen. Det var en god frukost och mysigt att äta frukost på båten tyckte jag. Klockan halv åtta gick vi ner till bilen och klockan åtta fick vi köra ur båten och in i Sverige. Sen brände vi tre och en halv timme i sträck i bilen hem utan att stanna! :) Vi var hemma vid lunchtid. Elliot var jättteduktigt! 

Sen var det skönt att komma hem!

Vi skalle ha ätit Langos i Sopot, det ville jag så gärna äta, men konstigt nog så hittade vi inte det på någon resturang så det var tråkigt.
De sålde också våfflor med grädde och massor utav bär på överallt i Sopot, man såg många som åt det, så det skulle jag också äta, det såg jag framemot, men det blev tyvärr inte heller av.

Men vad mycket god mat vi har ätit i veckan, helt fantastiskt! Det har inte varit något som har varit halv bra, Sopot är värsta goda matstället!

Vilken underbar vecka vi hade i Sopot, hoppas att ni har gillat mina inlägg!

Hejdå Polen!
Mycket mysig oh fräsch hytt!
Elliot i Båthytten
Vi är påväg,mot Sverige!
WOW, vilken sallad!
Sista beach dagen!
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *