Sopot & så god mat

I onsdags var det fint väder, äntligen, eller fint och fint, det regnade inte iallafall, det var moln och sol och typ 16 grader. Då blev man glad trots att det inte var super väder, man uppskattar det lilla när det har varit kast väder de två första dagarna! :) Vi gick mycket i onsdags, vilket var härligt. Först gick vi till en fin lekplats för det tyckte vi att Elliot skulle gilla, så där var vi en stund. Det blåste rätt mycket i onsdags så man fick ha på sig en tröja men det var ändå skönt. Sen gick vi till  stranden, vi satte oss vid ett strandkafé som låg precis ute vid stranden, så vi satt där på stranden med varsin glass och tittade ut över beachen och havet, det var så härligt. Sen satt jag och mamma kvar och chillade medans Elliot och Marko gick tillbaka till lekplatsen. Vi promenerade mycket den dagen som sagt, kikade runt i Sopot, gjorde det stället, det var mysigt. Vi åt lunch på en uteservering på en thairestaurang, det var så god mat. Jag åt kycklingspätt, sötsur sås och fried rice, mums vad gott det var.

Sen på eftermiddagen la jag och mamma oss på stranden på våran strandfilt med långtröja och långbyxor, men vi kände att vi måste ligga på stranden en liten stund, hihi. Mamma sa att oavsett var det blir för väder imorgon (på torsdag) så ska vi ligga en hel dag på stranden! :)
Efter att vi hade legat där en stund gick vi hemåt och chillade och väntade på att grabbarna skulle komma hem. Sen gjorde vi iordning oss för att gå ut och äta.

Vi visste inte vart vi skulle gå och äta så vi bara gick runt och chillade lite i Sopot medans vi letade efter någon stans att äta.  På onsdag kväll sprack det upp och blev blå himmel och kvällssol, det var jättehärligt. Till slut hittade vi en jättemysig liten resturang som låg lite utanför mitt i smeten. Det var supermysig där inne. Och han som serverade oss var jättetrevlig och rolig, det var ett charmigt ställe. Maten var supergod där också.
Tyvärr kommer jag inte ihåg vad jag åt, men jag tror att jag drack en lemonad och åt en sallad.

Underbart att kika ut över detta när man äter glass
Vi väntar på glass vid stranden! :)
Alice vill också leka på lekplatsen! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *