Bara massor av möten

I onsdags hade jag möte uppe på HAB med min kontaktperson Robban från Storås och min arbetsterapi, vi tittade bland annat lite på min Hab-plan och mina mål, och förberedde lite inför måndag då jag ska ha anhörigdag. Igår var det en lång dag, jag hade två möten på en och samma dag. På morgonen hade jag möte med min arbetsterapeut och min specialpedagog, de ställde massor utav frågor till mig som jag fick sitta och svara på i en timma. Men det är bra med massor utav frågor och möten för då vet man att de bryr sig och vill att man ska ha det så bra som möjligt. Sen efter sista lektionen när man precis har avslutat sin matte 15:20 och man är jättetrött och man skulle gärna vilja åka hem, så ska man på ännu ett möte uppe på HAB. Men att ha mötte och vara på HAB är ju direkt ingen lektion så det är rätt lugnt, fast man vill ju ändå komma hem! Jag träffade nämligen min psykolog som jag börjat gå oss nu varje torsdag, det är rätt skönt att prata och få svar på sina frågor. Efter mötet så var det mörkt ute så då ringde jag Storås så då fick en utav personalen följa med mig hem, för jag vill inte gå hem i mörkret själv, så jag var väl hemma vid femtiden..puh lång dag halv nio till fem, men jag klagar inte! När jag väl kom hem åt jag lite middag och sen fick jag hjälp med städningen och tvätten, jag hjälpte ju till också såklart. Men det jag inte kan eller behöver ha hjälp med får jag assistans med. Jag med hjälp gjorde en ordentlig städning igår, svabbade golv, dammsög., torka av överallt, städade dusch och toalett och byte till nya lakan och täcken, det var gött att göra en storstädning och jag älskar att få nya sängkläder!

Idag (fredag) är det öppet hus på Riksgymnasiet, jag är inte involverad i det tyvärr, man är guid när man går i fyran. Men det är coolt för idag för ett årsedan var jag på öppet hus här och nu sitter jag här på RG när andra som är på öppet hus går runt och kikar i skolan och på våra lektioner. De kanske ska visa mitt rum på öppet huset idag, vilket jag hoppas, personalen frågade mig om det gick bra, och självklart sa jag ja. Det var också lite därför jag städade så noga igår. Från den ena saken till den andra, idag ska jag stanna kvar på Storås för jag ska stanna kvar i helgen. Jag har nämligen bestämt att jag ska stanna kvar varannan helg i november. Det är alltid så lugnt och mysigt att stanna kvar på helgerna. Jag gillar även att det är så städat och fint i mitt rum när jag ska stanna kvar. Imorgon kommer till exempel Viktor och Sus och hälsar på mig, det ska bli mysigt. Jag tänkte att när jag ändå stannar kvar kan jag lika gärna bjuda in några, det är alltid mysigt. Annars ska jag väl bara försöka sova ut på morgonen (vilket jag hoppas att jag kan, det vore så skönt), träna och ha det gött i helgen. Jag ska träna direkt efter skolan idag. Det är så härligt att träna direkt efter skolan tycker jag för sen kan man bara åka hem och ta det lugnt! Idag var det tacos i skolan, det var något nytt för mig, men det var så gott! Jag får även tacos på Storås idag! Det blir nog en mysig helg! Ska ni göra något?

Bookmark the permalink.

One Response to Bara massor av möten

  1. Mormor says:

    Ha det så jättebra i helgen min goa Alice 😍 Du behöver nog en lugn helg efter några hektiska dagar😥.
    Puss 😚💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *