Min CP är rätt rolig ändå!

Vardagen blir tråkig utan skratt och glädje, därför vill jag dela med mig av att jag kan skratta åt min CP-skada, jag älskar när jag gör tokiga saker, när man får skratta lite åt sig själv, och tänka att man inte hade gjort såhär om jag inte haft min skada, det är liksom en del av mitt liv. Jag tycker även att det är härligt att göra andra på skratthumör och glada av de som jag hittar på. För några veckor sedan så hade jag precis städat och fått hjälp med att torkat av min spegel, jag har en kräm som jag tar i ansiktet varje morgon och kväll, och då råkade jag trycka ”lite” för hårt på den, så det blev ett sträck över hela min nytvättade spegel, och jag skrattade. Jag ringde mamma och Elliot sen och visade detta för de och de garvade. Sen larmade jag och hon som kom in skrattade jättemycket och sa ”men Alice vad har du gjort?” :) Också hjälpte hon mig att torka bort det. Det var roligt! Jag älskar att göra andra på gott humör av mina tokigheter! Och de som känner mig vet att de kan skoja med mig om min CP, och det tycker jag är härligt för då skrattar de och jag med!

Titta min tandkräm på Storås då! Tur att det bara är jag som använder den! :) Det får nog bli varsin tandkräm om jag lever med någon kille/man i framtiden eller så får han bara acceptera det…haha! :D Jag skrattar åt det varje gång som jag öppnar den! Mamma och Marko skrattade alltid åt det här innan hemma!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *