Bättre resultat vid nästa CPU?

Jag undrar om min CPU mättning kommer att bli bättre i sommar nu när jag börjat träna såpass mycket som jag gör, det ska bli intressant att se. Men jag känner tyvärr att mina armar har blivit lite stelare, eller är samma som innan, för jag tränar ju mest bålen och benen, inte så mycket armar. Träning har ju positiv effekt långsiktigt, men undra om man blir mindre stel just när man har tränat eller om man vinner på det i längden också? Vet någon det? Eller om man bara blir starkare och inte mindre stel? Om stretching bara kan göra en mjukare eller träning också? Kan ni några bra övningar för armarna? För de känner jag att jag måste träna mer.

Det ska bli spännande på nästa CPU iallafall!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *