NP varje vecka…puh!

Nu är det fullt ös i skolan, här på slutet av nian. Vi har nationella prov varje vecka tre veckor framåt. När man gjort NP i NO i onsdags så pusta man ut för att man kunde släppa det, men i nästa andetag kom man på att man har Historia NP nästa onsdag, om exakt en vecka. Så då var det bara att ta bort kemiboken och upp med historia material att börja plugga med. Vi har ett delprov till i historia på fredag också, så två dagar av NP nästa vecka. Vår lärare har gjort en presentation där vi har fått en helhet av hela historien, som en stor sammanfattning, det är ju bra. Så igår satt jag och skrev in alla årtal på ett pluggprogram som jag använder, och satt och plugga på åtal bla. Jag är inte så bra på åtal, så det måste jag sitta och plugga in. Nu har jag tre dagar på mig att läsa igenom sammanfattningen några gånger till och lära mig årtalen, puh. Det var bättre förr när man bara hade nationella prov i matten, engelska och svenska! :) Vi har inte bara NP, utan vanligt skolarbete också…!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *