Besök av Familjen Löf

Idag har Marko och hans familj (familjen Löf) varit och hälsat på hos mig. Hela gänget hälsade på, hans föräldrar Sisko och Göran, hans syster Mari och hennes sambo Martin och Martins mamma Ull-Britt kom och även hans två kompisar som jag har haft en jättefin kontakt med när Marko och mamma var ihop. De kom för att fira min student och min 20-årsdag som kommer här snart, så gulliga som de är! Det var verkligen superkul att de kom, vissa av de har jag inte träffat på jättelänge så det var roligt.
Vi var åtta personer på min lilla etta på 36 kvadratmeter, så det var verkligen fullt hus. Tur att jag har en jättestor altan och att det var så fint väder. De kom in med massor utav extra stolar, presenter, drickor och smörgåstårtor. Så vi hade det riktigt lyxigt här med smörgåstårta och hemmagjorda bullar från Sisko.

Innan fikat öppnade jag mina presenter som jag fick. Jag fick så mycket och så mycket fint, jag fick också mycket som jag hade önskat mig så det var roligt.
Jag fick en jättefin blomma, ett fint kort med hälsningar och bilder på alla från Markos sida på, fint att ha tycker jag eftersom att jag inte träffar de så ofta numera. Sen fick jag ett presentkort på Ullared som jag hade önskat mig eftersom att jag och Kevin ska dit snart, så det var perfekt. Jag fick även fina temuggar från Ernst kollektionen! :-) Jag fick också en liten och smidig brödrost, jag hade faktiskt önskat mig en brödrost, för att jag tycker att det är så gott och lyxigt att rosta bröd. Sen fick jag en gosig filt som jag ska ha ute till mina utemöbler.
Sist men inte minst så fick jag en jättefin fotobok av Marko med bilder från när jag var liten, superfin och så många härliga bilder och minnen. Den var dessutom jättetjock med så många fina minnen i, så roligt att ha!

Det var verkligen superroligt och supergulligt att de alla kom och jag är så tacksam för allt fint som jag fick.

De skämde verkligen bort mig! <3

Här är de fina sakerna som jag fick!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *