Midsommar Med Kevin

Hoppas att ni har haft en underbar midsommar i det fina vädret! Underbart väder ju, pang bom sa det också blev det ju sommar. Jag har haft en fantastisk midsommar, jag spenderade den med Kevin i hans nya lägenhet. Vi har aldrig firat midsommar ihop så det var roligt att det blev av i år.
Han jobbade på dagen så han skulle inte komma och hämta mig förrän klockan 17, så jag hade verkligen hela dagen på mig att ta det lugnt. Som sagt så blev det ju sommar i fredags så jag satt ute på min härliga terass inprincip hela dagen och solade, det var härligt.

Runt 17-tiden kom Kevin och hämtade mig i den stekheta värmen som var, man trodde ju att man var utomlands! Vi åkte hem till honom, det skulle bara vara vi på midsommar så det skulle bli så skönt och härligt att bara ta det lugnt. Han passade sin systers lilla hund Bella också så det skulle bli mysigt att bara vara vi tre.
Jag tyckte att det skulle bli jättespännande att se hans lägenhet nu när han har satt upp sitt nya kök och kommit i ordning lite. Jag har ju varit där en gång innan, men då såg det ut typ som en byggarbetsplats.

Lägenheten var verkligen jättefin, även om det är en del kvar att fixa så ser det nu ut som ett hem. Innan vi gjorde någonting annat gick vi ut och tog en kort promenad med Bella runt området. När vi kom in igen tog vi varsin briska och Kevin påbörjade midsommarmiddagen. Han hade köpt så mycket god mat, det blev olika sorters sillar, färskpotatis, dill, gravad lax och sallad. Han har ett litet uterum vid sig, jättehärligt, där satt vi och åt, men det blev nästan för varmt, men man ska inte klaga nu när värmen äntligen är här! :-)

Vi hade bestämt att vi skulle spela bingolotto så klockan 20 satte vi på tv:n och inväntade 1:ans bingo, riktiga pensionärer som vi brukar säga om oss själva! :-)
Vi var så mätta så det var skönt att slänga sig i soffan en stund. Bella kröp upp jämte mig också fick jag sitta där och klappa. Hon har verkligen tytt sig till mig nu när jag har varit hos Kevin, åh det har verkligen varit så mysigt. Det känns som att hon har legat bredvid mig hela tiden. Hon är sån snäll och lugn hund som inte skäller eller någonting, hon vill bara gosa! :-) Det har varit som terapi för mig att bara sitta och klappa Bella, så mysigt!
Vi laddade hem bingoappen, jag har aldrig spelat Bingolotto digitalt innan, bara på papperslotter. Men oj vad mycket lättare det var att spela på mobilen. På 1:ans bingo vann jag 100 kr, yeey! :-)
Efter 1:ans bingo gick vi ut en till sväng med Bella, det var riktigt skönt med en kvällspromenad och underbart med sommar i luften, älskar att gå ut på sommaren på kvällen, det är något speciellt med det alltså.

Efter vår härliga kvällspromenad blev det myskläder på också satt vi där ute och åt glass med jordgubbar. När det började bli mörkt tog vi på oss filtar och tände ljus och bara satt och pratade, det var så himla mysigt!
Tiden gick så extremt fort, plötsligt var hon liksom 12, jag hade kunnat sitta där ute mycket längre men det var ju en dag imorgon också som vi sa så vi gick och la oss! :-)

På morgonen vaknade vi pigga och glada. Morgonen började med att vi tog en härlig morgonpromenad med Bella. Sen gick vi hem och gjorde frukost. Kevin har kvällssol i uterummet (eller vad man nu ska kalla det), så det var alldeles lagom att sitta där ute och äta frukost. Det blev en riktig lyxfrukost, det blev yoghurt med flingor, rostade mackor med den kallrökta laxen från gårdagen och juice, riktigt smarrigt och lyxigt.

På dagen fixade vi lite i hans lägenhet, hängde upp speglar och sänglampor med mera och jag fick vara där och hjälpa till när det behövdes. Sen kom mamma och Elliot för att hämta mig, men innan vi åkte tog vi lite glass och jordgubbar från gårdagen.

Det var en supermysig midsommar hemma hos Kevin och även dagen efter! Lugnt, skönt och mycket trevligt! :-)

Jag är så glad för att jag har en sån fin bästa vän där jag bor! <3

Mysigt!
Riktig hotellfrukost ju
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *