Botoxtid, vänster arm


För er som vet så har jag väntat på en tid för att göra botox i min vänster arm och hand. Jag skulle gjort det i februari, mars egentligen. Men då kom ju Coronan så jag förmodar att det var pågrund av den som den inte blev av. Men jag hörde inte ett ljud om det så det var ändå lite konstigt. 

Men nu har jag äntligen fått en tid, och det är redan om två veckor, på onsdagen. Jag blev så chockad när mamma sa det, med tanke på att det kom så fort utan någon framförhållning. Det kom så fort när man har väntat så länge på det här. Dessutom fick jag en till tid som redan är på tisdag, jag fick alltså reda på den tiden exakt en vecka innan besöket. Botoxen ska jag tag på Sahlgrenska i Göteborg. På tisdag ska jag också dit klockan nio på morgonen för att ha ett första möte innan botoxen, där jag får träffa sjuksköterska, läkare och några andra. Då ska vi ta blodprov, blodtryck, de ska titta på min arm osv osv. Lite allt möjligt helt enkelt.

Sen på botox dagen ska jag vara på Sahlgrenska redan klockan sju på morgonen eftersom att jag ska sövas. Också ska jag duscha två gånger kvällen innan och en gång på onsdag morgon med en speciell tvål. Så det blir att gå upp tidigt då. Mamma kommer att följa med mig och sova över hos mig tisdag till onsdag, så det blir mysigt.

Jag får inte heller äta eller dricka något på ett dygn innan botoxen, det var ju precis som när jag gjorde min gastroskopi. 

Jag är taggad eftersom att jag har väntat så länge på det här men samtidigt lite spänd på att bli sövd. Men det var ju inte så längesedan som jag blev sövd, så jag kommer ihåg det mesta. Men det är ändå lite läskigt. Det känns skönt att jag har mamma med mig! 

Nu hoppas jag att botoxen hjälper så att jag får ordning på min bråkiga arm! :)

Bookmark the permalink.

One Response to Botoxtid, vänster arm

  1. Mormor says:

    Så skönt att det äntligen ska bli av! Hoppas det blir jättebra!👍🥰🙏❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *