Storåsbesök av Kevin, äntligen!

Kortare inlägg
I fredags kom Kevin och hälsade på mig på Storås. Det var kul att visa honom hur jag bor. Sen åkte vi till Vasa och satt i lägenheten och pratade med Jenny och pappa. Jag hade bokat bord på Pinchos på kvällen, jag gav nämligen det i födelsedagspresent till Kevin att vi skulle äta Pinchos. Det blev god mat och en mysig kväll!

Längre inlägg
Kevin har aldrig varit på Storås, vi har aldrig hittat en chans för honom att komma hit helt enkelt.
I våras gav jag honom i födelsedagspresent att jag skulle bjuda honom på Pinchos senare i höst. Jag tänkte tyvärr att det kommer bli svårt att få honom att komma till Götet eftersom att han jobbar så mycket. Men nu äntligen så kunde både han och jag, så jag bokade bord på Pinchos i Linné, vi tog det i Göteborg så kunde han hälsa på mig samtidigt. Nu när han har bil så blir det ju lättare.

Jag såg fram emot det jättemycket att han äntligen skulle hälsa på mig på Storås och att vi dessutom skulle äta middag på Pinchos tillsammans. Nu i Corona är det egentligen besöksförbud på Storås, men eftersom att jag bor själv så får jag ha besök. Men de som besöker mig får inte komma upp till det gemensamma utrymmet. Men jag är bara glad om jag får visa mitt rum och hur jag bor.

Kevin kom till mig ungefär vid tre halv fyra i fredags. Det kändes så annorlunda att ha honom på Storås, det kändes konstigt på något sätt när vi har pratat om det så länge. Jag visade upp lägenheten och mitt rum, han tyckte att jag bodde så fint och så stort, så det var roligt. Han gillar också natur och ängar, precis som jag, och det är det ju mycket här omkring.
Sen tog vi hans bil till Ica och köpte lite mellanmål och satte oss i min lägenhet och hade en trevlig fika. Vi skulle inte äta förrän vid åtta på kvällen så vi behövde något i magen. Lite senare tog jag med honom på en liten promenad i skogen, det var tyvärr inte så fint väder så jag fick inte visa honom den vackraste sidan av Storås fina natur men det var ändå skönt med en promenad.

Sen åkte vi till lägenheten i Vasa. Där satt vi i sofforna och pratade med pappa, Jenny och killarna. Vi drack lite go dricka och åt lite snacks. När klockan började närma sig matdax gick vi tillsammans till Pinchos. Pappa, Jenny och killarna skulle också äta på en restaurang på samma gata så de följde oss till Pinchos. Det var ett mysigt ställe som vi satt på. Vi båda beställde in en lyxig alkoholfri drink. Till middag åt jag halloumifries, en sallad med olivolja, tomat och ost, sötpotatispommes, chevremacka med seranoskinka och chicken wings, det var så gott. Till efterrätt tog jag och Kevin varsin Dulce de leche med björnbär, det var ett bra avslut på en trevlig middag!

Det var en supermysig kväll med mycket härligt snack och skratt! Jag är så glad över att den kvällen blev av!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *