En helg i min smak

I fredags var det helg igen. Pappa och familjen hämtade mig på Storås eftersom att de skulle till Vasa och jag ville hänga på, det var väldigt längesedan jag var där. På kvällen gick vi ut på restaurang, det blev en sen middag, runt halv åtta åtta. Vi var på en mexikansk restaurang, det var väldigt mysigt där inne. Jag drack en alkoholfri mojito, det var väldigt lyxigt. Jag åt jättegoda Quesadillas. Det var stekt vetetortilla med ostfyllning, jag som älskar ost tyckte ju om det supermycket. Sen valde jag pulled pork som fyllning också serverades de med sötpommes, ja det var sååå gott!

I lördags blev det en promenad i Göteborg, Lancelot köpte bland annat en present till Elliot eftersom att han fyllde år i söndags och Lancelot skulle på barnkalas på söndagen. Det var en lugn dag överlag.
På kvällen passade jag killarna medans de låg och sov, väldigt jobbigt! ;) Jag hade lite egentid i lägenheten med en ost- och chark tallrik från Björns Bar (en bar i närheten av lägenheten) som pappa var så snäll och fixade till mig.

I söndags åkte vi från Göteborg redan vid elva för Lancelot skulle på barnkalas oss Elliot vid tolv. Vi åkte direkt till kalaset också släppte pappa av både mig och Lancelot hemma oss Elliot. Det var många grabbar där, de skulle grilla korv utomhus så jag blev plötsligt själv hemma. Sen kom de tillbaka för att Elliot skulle öppna presenterna och sen skulle de dela ut godispåsar. Det var ett himla liv ska jag tala om, de var bara hemma i 20 minuter innan kalaset var slut, men herregud vad de 20 minuterna var krävande för öronen, haha, jag var helt slut efteråt.

Sen när kalaset var slut blev det lugnt och skönt igen, då gav jag mina presenter till Elliot. Av mig fick han en legogubbe att bygga ihop och Tjuv och Polis spelet fast i kortspel. Det blev han glad över, så det var kul.
Han fick en present till fast av Marko och mamma, han gillar att titta på en YouTuber som heter Tomu, han är tydligen jätterolig tycker Elliot. Han filmar sig själv när han spelar olika spel osv. Men iallafall, så hade Marko beställt en personlig video från Tomu till Elliot, det var väldigt roligt att se Elliots reaktion när han såg videon. Han blev lite chockad tror jag men också väldigt glad.

Här trivs jag, mat, dricka och min underbara familj, hur bra kan det bli?
Sååå god mat!
Ost-och chark tallriken <3
Sexåringen
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *