Min Personliga almanacka

Min kalender som jag har i skolan har jag gjort på personligalmenacka.se. Jag älskar den sajten och få äran att få designa min egen kalender, den blir mycket mer personligare då och vardagen blir roligare tycker jag när man har en fin kalender. På den sidan kan man välja allt, precis hur kalendern ska se ut så den blir verkligen personlig. Man kan välja bland flera storlekar, massor utav färger, bilder, mönster, texter, hur det ska se ut inuti, det finns olika sidor man kan välja mellan att ha längst bak i almanackan med mera, ja ni hör ju det finns hur mycket som helst. Jag tycker verkligen att det är värt att lägga de pengarna!

Nu i september tog min kalender slut och jag ville unna mig en ny. Denna gången tog jag en bild från sommaren som jag valde att ha på min framsida för det kan man göra också, det är en jättefin bild från Mariestad från i somras som ni kommer få se. Sen valde jag en enkel blomma till baksida, men den bilden var så fin tycker jag.
Inuti valde jag att ha en vecka på ett uppslag för jag gillar att ha veckoöversikt, sen valde jag även att ha en blank ruta vid sidan av varje vecka om man behöver skriva upp något viktigt. Där nere valde jag att ha veckans citat, det hade jag i min förra kalender också. Sen valde jag även att ha minimånad, veckans träning, veckans att göra och veckans prov. Bak i kalendern valde jag att ha några sidor målarbok, träningskalender och terminkoll. I slutet av varje månad valde jag även att ha månadens översikt med alla datum osv, det tycker jag är väldigt bra.

Men när jag fick hem den, så var den så stor, jag hade beställt en A4 kalender, haha! Men den är så fin och jag är så nöjd. Det gjorde inget att den blev så stor för då är det lättare för mig att skriva i den. Men det roliga är att alla tror nu att jag går runt med ett anteckningsblock.
Sen får man alltid med lite roliga klistermärken och så.

Första sidan ser ut såhär, älskar mitt val av text! :)
Veckoöversikt
Månadsöversikt
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *