18-års ros av Storås

I onsdags eftermiddag när jag kom till Storås från en lång skoldag så stod det en jättefin ros i en vas på mitt skrivbord. Jag blev väldigt överraskad och utbrast i ett ”åh”, när jag blir glad eller blir överraskad så brukar jag bli extremt glad och högljud, hihi, så reagerar jag! :-) Hon som hade hjälpt mig precis var på väg ut när hon vände sig snabbt om när hon fick höra mitt glada utbrott. 

Hon sa då att det var en försenad 18-års present från all personal på storås, då blev jag ännu gladare och så tacksam! Det fanns även ett litet sött kort på blomman där det stod ”från oss alla” och inuti stod det ”Grattis till 18-åringen. Önskar elevhemmet”. Så snällt av de alla! Man brukar tydligen få en blomma när man just fyller 18 år, vilket jag tycker är så fint av all personal! 

Tyvärr håller inte en sån ros så länge, vilket är tråkigt när den är så fin. Men en utav personalen sa att man kan torka blomman och hänga upp den, då håller den lite längre iallafall så det ska jag göra, så jag får njuta av den lite längre! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *