Vardagslivet är här

Nu var det ett tag sedan jag bloggade och det kommer att bli så nu när jag går i skolan för det är så mycket annat som står på spel, med skola och annat. Det är tråkigt för jag vill blogga men jag hinner inte riktigt med det, och andra saker måste prioriteras som ni kanske förstår.
Nu har jag gått en vecka i skolan, det känns förvånansvärt normalt, jag trodde att det skulle kännas speciellt eftersom att jag inte var så mycket i skolan i våras pågrund av distansundervisningen, men även att det har gått ett helt sommarlov emellan, men det känns ganska så normalt.

Nu har jag väldigt mycket energi för skolan och jag känner mig peppad, får se hur länge den energin håller i sig, hihi! Det känns kul att komma igång med alla kurser igen, gamla som nya. Redan första veckan fick jag göra lite hemarbete, det som man inte gör klart på lektionen får man göra hemma. Så i torsdags satt jag med både svenskan och nya ämnet kulturhistoria och gjorde färdigt det, men jag blev klar med båda, vilket känns skönt, nu slipper jag tänka på de. Jag satt ute i den gemensamma lägenheten och pluggade, det var väldigt bra, dels för att det är ljusare där än i mitt rum, men också för att jag har fått ett stort bord där ute så nu har jag mer plats att sprida ut mig på.

Jag sa ju att ett schemasnack skulle komma ut under denna veckan men mitt schema kommer kanske ändras lite så jag vill visa upp det när det är helt klart.

Men nu har ni fått en liten uppdatering iallafall om hur min vardag ser ut just nu! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *