Brunch & Bröllopsmingel

Denna helgen var jag kvar på Storås. Det var längesedan jag var kvar så nu kände jag att det var läge plus att Wilma har frågat och längtat tills jag ska vara kvar!! :j Jag har haft en grymt bra helg. Det var bara jag och en till kvar på mitt hus i helgen så i fredags åt vi kvällsmat med Wilma och de andra på det andra huset. Det var trevligt. En personal hade bakat dagen innan så vi fick till och med efterrätt i fredags. Det blev kärleksmumstårta, jättegott.

Sen satt jag nere på mitt rum i min säng och lyssnade på musik en stund. Jag var själv i vår lägenhet i helgen så det var lyxigt. Jag kom på i veckan att jag kan casta Spotify från min mobil till min tv. Så hela denna helgen har jag lyssnat på musik. Det blir mycket bättre ljud och jag tycker att det är trevligt också när man ser vilken låt som spelas på TV. Jag lyssnade på spellistan som mamma och Marko hade på sitt bröllop, ”bröllop mingel” heter den. Den är sååå bra! Jag får så mycket härliga minnen när jag lyssnar på den listan.

Lite senare kom Wilma till mig och vi satt och pratade och hade bröllops listan i bakgrunden hela kvällen, det var så mysigt. Wilma tyckte också om den listan jättemycket. Nu säger hon till och med till mig när hon kommer till mig ”Alice, kan vi inte lyssna på bröllops listan?” haha! :-)

I lördags ställde jag faktiskt klockan för jag ville komma upp i tid för jag kände att jag hade mycket att göra. Wilma kände likadant så vi gick upp ungefär samtidigt. Wilma kom till mitt hus också åt vi, en personal och en till tjej frukost tillsammans.
Under dagen pysslade jag lite med allt möjligt, jag gjorde en skoluppgift, jag skrev mycket, jag och en personal bakade bröd och på kvällen gjorde jag egen granola. Jag gjorde lite allt möjligt som sagt. Anledningen till varför jag bakade bröd och gjorde müsli var för att vi hade bestämt att ha brunch på söndag. Mums, det såg jag fram emot! :-) Senast jag var med på en brunch på Storås var i höstas så det var dax!

Till lunch åt vi amerikanska pannkakor med bär och socker. Inte så nyttigt men väldigt gott, speciellt med bären till. På kvällen, efter överlämningen satt jag och Wilma uppe med nattpersonalen och åt kvällsmackor och satt där och pratade ända fram till tolv. Det var verkligen en rolig och bra kväll.

Jag tyckte att det var så härligt att gå upp lite tidigare på morgonen för då kändes det som att dagen blev längre, jättehärligt!

På söndagmorgon blev det brunch. Jag gick upp och hjälpte en utav personalen med det sista inför brunchen. Hon hade gjort det mesta på morgonen men jag kände att jag ville hjälpa till också. Det blev jag, Wilma och den tjejen som var kvar på mitt hus som åt brunch, så det var en mysig tjejbrunch. Och oj vad mycket mat det var, vi satt och åt i två timmar. Men så gott det var! Jag satt och njöt av varje tugga! :-)
Vi hade bland annat min hemmagjorda granola, mitt bakade bröd, smoothie, ägg och bacon, melon, vindruvor, juicer, apelsin, hallon, ja det var verkligen en god och lyxig brunch. Jag älskade den starten på söndagen. Jag som älskar att sitta och äta länge! Det är det bästa på helgen!

Sen var jag mät hela dagen! :-) Under dagen hjälpte jag Wilma med en skoluppgift och bara tog det lugnt. På kvällen umgicks jag och Wilma igen på mitt rum, det var en bra avslutning på en mycket bra helg.

Wilma fick stå för bilden, jag hade ätit upp när jag kom på att jag skulle ta en bild :)
Tjejbrunch! Tacksamt!
Bookmark the permalink.

One Response to Brunch & Bröllopsmingel

  1. Mormor says:

    En sån fantastisk fin helg! Ni är så påhittiga med maten ni äter! Var får ni allt ifrån???❤️❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *