Min matvecka

Denna veckan har det varit min matvecka, som jag har längtat! :-) Jag tog kort på alla maträtter förutom en så ni skulle få se hur gott vi har ätit i veckan när det har varit jag som har fått bestämma veckans meny. I måndags tog jag tyvärr inget kort eftersom att jag kom lite senare till maten och då hade jag ingen tanke på det.

Veckans meny: Måndags – Baconinlidad köttfärslimpa med potatismos och kantarellsås. Jag vet att kantarellsås låter konstigt till, det tyckte jag först också men det stod så i receptet. Men så gott det var, allting men speciellt kantarellsåsen, jag som älskar kantareller.

Tisdags- Jag som älskar fetaost och spenat ville såklart ha det på min vecka, så jag tänkte varför inte en fetaost och spenat paj. Jag som älskar matpajer också. Så det fick det bli. Det var verkligen en höjdare!! :-)

Onsdags – Onsdags maten var den maten som jag såg mest fram emot. Jag älskar mozzarella så jag ville ha något med det på min vecka. Jag och en personal letade lite och hittade ett recept på mozzarella burgare med massa tillbehör till. Det hade jag aldrig ätit tidigare. Ni hör hur gått det låter? Det var så himla gott! Som sagt det var massor med tillbehör till, bland annat grönkål i ugn, groddar, aioli, inlagda morötter och mycket mer. Det var gudomlig gott, jag njöt av varje tugga. Det var verkligen inte sista gången jag åt det. Jag kan verkligen rekommendera det om ni gillar mozzarella.
Jag lägger även in en bild på receptet här under.

Torsdags – Wilmas fiskgratäng blev det i torsdags. Hon rekommenderade den till mig för hon tycker att den är så god och det var den också. Det var fisk med god sås i ugn med ost och tomat ovanpå.

Ja ni hör ju vilken god matvecka jag har haft. :-) Det är alltid så god mat här på Storås vilket jag är tacksam för.

Receptet på mozzarellaburgaren
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *