Bubbel på Balkongen

Långledighet, jag älskar det! Jag vet att jag säger ofta att jag älskar att vara ledig, ha långledigt osv, jag vet att jag fick nån kommentar på det när jag gick i skolan. Och det har inte förändrats nu!! :D Men jag älskar att vara ledig, slappna av och inte ha massa måsten. Idag är det en klämis och på jobbet är det en vanlig dag, men jag tog faktiskt ledigt och det är jag så glad över att jag gjorde. Nu har jag haft en hektisk period, ta det inte som negativt för det är det inte, men det har varit brist på vila och återhämtning vilket jag känner av så jag behövde verkligen den här långledigheten. Jag har varit väldigt noga med att inte planera in något, utan bara va, för det behöver jag.
Det var så underbart igår att känna att det bara är torsdag och idag är det bara fredag! :-)

För ett par veckor sedan fick jag en härlig inbjudan till mammas jobbarkompis Frida (jag och Frida hängde väldigt mycket innan). Hon bjöd in mig, mamma och några jobbarkompisar till bubbelkväll på hennes inglasade balkong som i onsdags. Jag blev så glad när jag blev inbjuden också. Mammas jobbarkompis Viktoria skulle också hänga på och mamma har pratat jättemycket om henne, så jag var jättetaggad över att få träffa henne. Mamma har tydligen också pratat mycket om mig på jobbet så Viktoria var också väldigt taggad på att få träffa mig också. Hon brukar säga att det känns som att jag känner Alice redan trots att jag aldrig träffat henne, för att mamma har pratat så mycket om mig då, hahaha, jag ser det som något positivt! :D
Så det var jag, mamma, Viktoria och en till jobbarkompis som hette Pernilla, också Frida då. Pernilla har jag tydligen träffat för jättelängesedan, men det minns ju inte jag, så det skulle bli kul att träffa henne med, Frida också såklart.

Vi skulle ta med oss varsitt bubbel så att vi kunde prova lite olika, också skulle Frida fixa lite ost- och chark och lite snacks. Jag var verkligen så taggad för kvällen, jag kände att det skulle bli skönt att hitta på något annat, ta paus från min hektiska vardag lite, komma på andra tankar och få ha lite kul efter mina trötta veckor. Plus att jag viste att jag skulle vara ledig i fyra dagar efteråt, så det skulle bli en go start på långledigheten.

Mamma kom och hämtade mig också åkte vi och hämtade upp Viktoria. Det var så kul att äntligen få träffa henne. Sen åkte vi vidare till Frida, det var så kul att träffa henne igen och även Pernilla. Kaklet började direkt, hahaha. Sen fick vi ett glas bubbel i handen och satte oss på Fridas mysiga balkong. Det var en liten balkong med en liten soffa och ett litet bord, men vi fick plats och det var så mysigt. Det var inte så varmt i onsdags men det gjorde inte så mycket eftersom att den var inglasad, och dessutom hade hon kvällssol så det blev varmt ändå, nästan tur att det var lite svalare i onsdags.

Efter en stunds bubbel och ännu mera kakel, hahaha, tog Frida fram ost-och chark brickan. Och oj vilken bricka, den var helt magisk! :D Den var så god också! Det var så mysigt att sitta där tillsammans, tjata, äta lite plockmat och dricka bubbel. Det var kul att prova lite olika bubbel också, även om jag dricker väldigt långsamt, haha.


Tiden verkligen sprang iväg, men det gör den ju när man har så trevligt, så vid tiotiden blev det efterrätt, Frida hade gjort en jättegod cheesecake. Hon hade verkligen fixat och donart och gjort så mysigt med filtar, tända ljus och lysande balkonglampor när mörket började komma, det var så himla mysigt att bara sitta där och prata och garva. Pernilla åkte hem tidigare än oss, hon åkte typ vid halv tolv och då hade vi planerat att hon kunde köra hem mig eftersom att hon körde, men jag ville sitta kvar lite till. Jag tänkte att man får passa på, jag är inte den som är ute på sånt här var och varannan helg, väldigt sällan med andra ord och jag bara njöt av kvällen, så jag stannade kvar. Jag tänkte att jag kommer väll hem på något sätt, man måste leva lite med! :-)

När Pernilla hade åkt gjorde vi varsin GT och satt och mös lite till, det kändes verkligen som en sommarkväll. Jag ringde färdtjänst för att se om de kunde hämta mig och isåfall när men de stängde tydligen klockan 23 och det hade jag ingen aning om så det slutade med att vi tre fick ta en gemensam taxi hem. :-)

Vilken kväll det blev! Jag verkligen ÄLSKAR sånna kvällar! Det var verkligen en kväll helt i min smak, bubbel, ost-och chark bricka och fantastiska människor! <3

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *