Chit Chat med mig #2

Jag sa att jag skulle börja att göra Chit Chats på min blogg, men gud jag har inte hunnit, om ni har undrat. Men idag tänkte jag göra ett sånt inlägg iallfall. Imorgon ska jag till skolan för första gången på en hel vecka, det känns både roligt och samtidigt lite konstigt att jag ska lämna detta hemmet imorgon och lämna Elliot, men det ska bli roligt att få köra igång igen och komma ut lite. Det kanske känns konstigt att vara tillbaka i skolan imorgon efter att vara hemma i en hel vecka. Jag får nog ta igen rätt mycket nu, för nu i skolan så gör vi jättemycket grejer på en vecka, men det är jag beredd på. Det ska bli roligt ändå. :)

Idag så kom jag ut för första gången på en vecka, det var jätteskönt. Jag, mamma och Elliot var ute jättelänge, det var jättehärligt. Sen åkte Elliot och Marko ut en sväng och då passade jag och mamma på att baka en kaka, den var jättegod. Sen har vi bara chillat idag, laddar upp för skola och jobb imorgon.

I skolan så har vi börjat på att skriva på våra egna böcker nu som jag pratade om i min ”Back to school” video, det är jätteroligt. Till våren ska den vara klar för då ska vi ha en bokmässa i aulan, i skolan, det ska bli spännande och se hur den går till.
Jag kom inte på något annat att skriva om,  så jag skriver en bok om mitt liv nu, från allra första början. Mitt liv och att det blev bra trots en cp-skada, blev ni nyfikna nu? :) Jag kan kanske lägga upp den på min blogg sen när den är klar, så får ni läsa, vad säger ni om det? :)

Förresten, såg ni den nya bilden som jag har lagt ut, andra bilden på vänster sida är ny? Vist blev det snygg där? Det tyckte jag, de var ju den bilden från Universeum när vi var där i helgen. :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *