En helg i Göteborg

Äntligen så kan jag sätta mig vid en dator och skriva!!! Igår kväll kände jag mig mycket bättre och idag känner jag mig ännu bättre och helt pigg för en gångskull. Jag har haft influensan och idag känner jag mig bara förskylld, och det känns skönt. Vi hittade på massor av roliga grejer i helgen som vi bokade i oktober förra året, så det ska jag berätta om nu.

Vi har varit i Göteborg, vår ”se fram emot” week-resa grej, som vi skulle se fram emot eftersom att vi boka den förra året. Så vi skulle gå på Universeum och bo på hotell. Så i lördags åkte vi till Universeum först, det var jätteroligt. Elliot har aldrig varit där så han sprang runt där, Vi fikade där och hade det jättemysigt. När vi kände oss klara där så åkte vi till vårt hotell, som var Scandic Opalen, vi hade bokat ett panorama rum högst upp på 13 våningen, det var jättecoolt. Vi hade ett jättefint hotellrum. Jag har aldrig bott där, så det var jättecoolt att se. Elliot fick titta på tv och jag byte om innan vi stack ner och käkade. Jag åt toast med kött, den var supergod. Sen gick vi upp till hotellrummet, Elliot sprang runt där och vi tittade lite på tv, det var jättemysigt. Elliot tyckte att det var jättecoolt med de stora fönsterna, han titta där hela tiden. Det var jättecoolt på kvällen när Göteborg lyste upp.

Sen bäddade vi upp min säng, och…det var världens största säng i ett hotellrum!! När min bror hade somnat så åt vi smågodis och satt i våra sängar i mörkret och tittade på våra skärmar, och självklart lite då och då över Göteborg, det gjorde jag iallafall. Det var jättemysigt. Sen somnade jag medans jag låg och såg ut över Göteborg, det var jättemäktigt, och det kändes lyxigt att just vara där innan man skulle somna. Innan jag skulle sova så märkte jag plötsligt att jag hade rossel i halsen, men jag brydde mig inte så mycket om det, men det var ganska jobbigt. Jag sov inte så bra heller.

På morgonen när jag vakna så var jag trött och det var kvar i halsen. Så jag låg kvar i sängen och tittade ut mot Göteborg och såg lite på tv medans Elliot bussade omkring. Sen orkade jag gå upp och göra i ordning mig, för vi gick ner och åt hotellfrukost. Jag gick med mamma och plockade lite hotellfrukost, jipi. Men sen hade jag ingen aptip, även om det var supergott som vanligt. Och jag började hosta redan när jag vakna på morgonen, jag var supertrött. Då visade sig att jag hade feber, för jag var varm och orkade knappt gå. Så vi gick upp till rummet sen och åkte hem, jag sommnade nästan i bilen.

När vi kom hem la jag mig direkt i sängen och låg där i fyra timmar, jag hade fått inflänsan. Och sen dess har jag haft inflänsan. Haft jättemycket feber, jag brukar bara ha feber i en natt och en dag typ i vanliga fall, men nu hade jag det jättelänge och jag har svättas som en gris här hemma, svättas ner soffan tror jag ;).

Tack för en jättemysig helg, familjen! :)

Klättreappa på Universeum :D

Klättreappa på Universeum :D Brorsan och syrran = <3

Ritpaus :)

Ritpaus på Universeum:)

Jag på månen!

Jag på månen!

hotell6

1

Universeum

Mina grabbar på Universeum <3

Mina grabbar på Universeum <3

Universum, Alice är målvakt. Den senaste gången jag var på Universeum var med klassen på klassresa!

Universum, Alice är målvakt.
Den senaste gången jag var på Universeum var med klassen på klassresa!

 

Halva utsikten! Det är här allt händer! :)

Halva utsikten! Det är här allt händer! :)

Utsikt över FILMSTADEN!

Utsikt över FILMSTADEN!

Dags för middag! :)

Dags för middag! :)

Godmorgon Göteborg! <3

Godmorgon Göteborg! <3

Bookmark the permalink.

2 Responses to En helg i Göteborg

  1. Pappa Daniel says:

    Tur att du fick en så rolig dag och kväll i Göteborg innan du blev sjuk. :-)

  2. Eva says:

    Vilken fantastik helg ni hade. Tur att influensan inte kom tidigare! Skönt att höra att du är på gång igen!
    Kraaam♥♥♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *