Chit chat med mig

Idag är jag hemma och ger mig själv lite kärlek, jag är förskyld fortfarande och igår började jag hosta. Jag sa att ”jag satsar att gå till skolan imorgon och så kan Marko och Elliot hämta mig om jag behöver”, sa jag igår när Marko frågade vad det lutar åt. Sen när jag gick och la mig så hostade jag ännu mer. Då hade Marko och mamma pratat, mamma kom in till mig sen och sa att jag får nog stanna hemma imorgon.

Jag ville gå till skola idag och träffa och prata med alla igen. Vi trodde att jag skulle ändå få gå hem på förmiddagen ändå. Det var nog bra att jag lyssnade på mamma för det är samma idag och jag sov till nio idag, det brukar jag nästan aldrig göra, jag är morgonpigg och då fick vi svaret på att det var bra att jag var hemma idag, det betyder att min kropp behövde vila.

Idag chillar jag bara med mys kläderna på, och grejar lite med mobilen, datorn och paddan då och då. Just nu har jag fått saft och wienerbröd, mums. Jag fick välja mellan det och ett vanilj hjärta, det var svårt att bestämma sig kan jag säga, båda är ju så goda, men jag kanske äter upp vanilj hjärtanet i eftermiddag, för att det är så gott! :) I eftermiddag ska jag gå ner och titta på en mysig film, det blir kul.

Igår var Sisko och Göran här för Göran skulle fixa med deras bil i vårt garage, så Sisko och vi va här uppe och tog hand om Elliot. De åt lunch här innan Göran fixade klart med bilen, efter det chillade vi lite till och sen gick alla ut i mörkret förutom jag. När de kom tillbaka chillade vi lite till, och sen käkade de middag med oss klockan sex. Vi åt en jättegod köttkaka. Det var jättemysigt att de stannade här en halv dag, även om jag var förskyld så var det kul att hänga lite då och då med Sisko. Igår gick jag också i myskläder hela dagen, I love it! :) Det var mysigt när det började bli mörkt, det börjar ju redan bli mörkt klockan fyra fem nu för tiden, det är ju inte klokt! Men det är jättemysigt :).

Vi skulle lämna ut jultidningarna igår sa vi, men det orkade inte jag då, jag var/är ju förskylld, det var lite tråkigt men vi får ta en sväng i veckan, någon gång ska jag väll bli fisk???

En spännande handikapp video kommer ut när jag är frisk, det ska bli kul att spela in den, tycker jag :). Ställ frågor också om ni undra något, lova mig det! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *