En tradition med släkten Grimm

Igår var vi då på kyrkogården med hela Grimm släkten, (allahelgona) det var jättemysigt. Det är så mysigt när det börjar bli mörkt med alla ljus på kyrkogården. Vi brukar vara där halv fem allihop, och stå utanför där man går in och invänta alla, så går vi in tillsammans sen, det gör vi alla år. Vi tog en genväg jag, mamma, Jeannis, Martin och deras hund Bezy på kyrkogården för vi brukar alltid ta samma väg när vi kommer in till kyrkogården allihop, men vi var de ända som våga.

Men det var inte smartare, men vi slapp nästan alla  backarna där i början av kyrkogården som vi ville men det var bara skogsstig alltihop och nerförsbackar, Martin körde mig. Men då har vi testat det, men det positiva va att vi kom före de andra och slapp den långa baken upp. Peppe brukar kör mig nerför den långa backen han gjorde det förra året med, och det är så roligt. Han brukar köra mig lite till efter det, till minneslunden det sista varje år. Och det sista så gick vi till minneslunden, det är så fint där när det är så mörkt. Förra året och i år så hade de ljus i den lilla dammen, det är så fint!

Efter minneslunden så var det kolsvart ute och då åkte allihop hem till mormor och morfar. Vi kom sist. Det var upptänt, och mycket prat när vi kom in, så mysigt. Innan maten så var alla där och pratade med alla, jag gick runt lite, Elliot lekte mycket under kvällen då och sen. Men sen satte jag mig i Jeannis knä i fotöljen och med Martin i matsalen, så vi satt där själva och snackade innan det blev mat, det var roligt. Mormor hade dukat upp bordet i matsalen som vanligt, och gjort bordsplaceringar. Klassikern köttgryta och ris var god som vanligt, jag satt bredvid min kusin Mathilda b.l.a.

Efter maten så chillade vi lite till, sen käkade vi lite jättegod cheesecake allihop. Efter det så gick vi runt och pratade och hängde länge. Jag och Mathilda fick godis av mormor som vi åt lite på. Sen gick jag till Björn som satt lite längre bort/in på bordet och tjatade om allt möjligt, det var jätteroligt. Ja, jag gick runt lite där och tjatade med släkten lite över allt.

Senare så stod jag och tjatade lite med Jeannis och Martin och tog några selfin :). Sen var det dags att säga hejdå till alla, även om bara vi skulle åka, så stod alla och trängdes i hallen. Jag och Jeannis hade en jätterolig stund tillsammans i hallen, tjatade lite till, skojade, skrattade och kramades, det var jätteroligt :D. Sen sa jag hejdå lite snabbare till alla de andra i hallen, och sen åkte vi hem, vi åkte hem först, jag vet inte alls när de andra åkte hem, Elliot var tröt så vi åkt hem klockan nio, rätt sent ändå, vi tog på han pyjamas efter maten, så han sprang runt i pyjamas där, det var jättemyssigt. Allt var verkligen jättemysigt och jätteroligt igår! :D

Hoppas att du hade en lika bra allahelgona som jag hade igår! :)

Jag & Jeannis! :D

Jag & Jeannis! :D

Jag & Martin! :D

Jag & Martin! :D

<3!

<3!

Min plats :)

Min plats :)

Jag!<3 Hänger alltid på väggen hos mormor & morfar! <3

Jag! <3

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *