Gårdagens långpromenad

Jag har bestämt mig för ett namn nu på min nya elrullstol, den ska heta Elof. Det är så coolt tycker jag och för att Elon var Elon liksom ;) (om ni fattar vad jag menar).
Igår på förmiddagen blev det min första tur med Elof helt själv. Jag fick det klassiska uppdraget – att handla en sak på Ica. :-) Det var spännande att åka ut själv. Väl på Ica så skulle jag ha något längre upp på hyllan, i vanliga fall brukar jag bara kliva ur och hämta ner saken, men nu kunde jag bara hissa upp mig, ta ner saken och hissa ner mig igen (bekvämt, jag vet, men det är coolt och bra nu när jag har gipset). Jag fick användning för den funktionen redan andra dagen, och det var så coolt och smidigt! Jag var nästan lyrisk! Som Elliot när han får nytt lego typ! :D
Efter att vi hade ätit lite lunch gick jag och mamma ut på en promenad. Vi gick där uppe vid Nortorp, vid ängarna, ni vet där som jag och Kevin tog våra fantastiska kvällspromenader i somras. Jag har inte gått där sen i somras, så jag längtade tillbaka till förra sommaren då lite faktiskt! Våra härliga kvällspromenader tillsammans, jag och Kevin. Jag hoppas verkligen på fler sånna i sommar! Det var jättehärligt med en promenad igår trots att det inte var så fint väder som i fredags, jag fick ta på mig rejält med kläder, så gick det bra.
Fast Elof är ju som sagt väldig känslig i svängarna, så det är lite läskigt.
Man kan även se hur många km den har gått, det är coolt tycker jag. Det är extra roligt att se det efter typ några år, men även när man bara är ute och går en lång promenad, då kan man ju se hur långt man har gått. Idag gick till exempel jag och mamma 4km!
Det ska bli så roligt att ta med Elof till Storås och skolan i veckan.
Vad tycker ni om namnet förresten?

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *