Mitt visitkort

Just nu håller vi på att göra visitkort i skolan på mediaproduktion. Nu håller vi på att göra personliga visitkort, men innan det skulle vi göra ett företagvisitkort, antingen hitta på ett företag eller välja ett företag som redan finns. Jag valde då att göra ett visitkort till Sandareds träningscenter, eftersom att jag tyckte att det skulle vara lite kul.
Jag valde att ha färgen orange i bakgrunden eftersom att orange är en del utav temat på Sandareds träningscenter. Jag valde även att ha lite inslag av rosa i visitkortet för att jag tyckte att det skulle bli för enformigt med bara orange. Sen letade jag upp deras kontakter och öppettider på deras hemsida. Jag tog även deras logga från internet och la den där jag tyckte att den passade in bäst (det är inte bra att göra så om man ska trycka ett visitkort för det blir pixligt då, jag vet. Men det är lite överkurs). Jag klippte även ut en tjej från nätet som lyfte skrot och satte på mitt visitkort som ni ser. Det sista jag gjorde var att laminera, så det blev som ett riktigt visitkort. Jag blev väldigt nöjd med mitt visitkort. Jag var spänd på att både få visa mamma och Kevin det. Varje sak som jag gör i media är alltid kul att visa mamma eftersom att hon jobbar sånt dagligen själv.
Både Kevin och mamma tryckte att visitkortet var jättefint, Kevin skickade till och med en bild på det till sin chef på gymmet.

Förresten blev ni lurade igår på 1 april? :-)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *