Dop i Göteborg

I helgen var jag, pappa, Jenny och killarna bjudna på dop i Göteborg. Ias dotter Klara och hennes sambo Andreas barn skulle döpas. Lyke som är 4 år och Todd som fyllde 1 i lördags skulle döpas.
Det var längesedan som jag var med i Göteborg nu (pappa och Jenny har en läggenhet i Vasastaden för er som inte viste det). Anledningen till det är att jag vill vara hemma på helgerna, i min lägenhet! :D Plus att jag känner att jag behöver min egentid på helgerna för att ta det lugnt, göra det jag vill, slappna av och återhämta mig, det är viktigt för mig när vardagen går i 180. Men denna helgen skulle det bara bli roligt tyckte jag att komma ut och hitta på något.

Jag blev hämtad av familjen på lördag eftermiddag, dopet var nämligen klockan 17 i lördags så vi skulle åka direkt dit. Dopet skulle vara i ett kapell nära Eriksberg fast på andra sidan. Kapellet var verkligen så vackert och det låg så himla fint vid vattnet. Det var många barn som sprang omkring i kapellet innan det började och det var härligt att träffa alla igen. Jag vet inte hur längesedan det var som jag träffade Ia och Jon och definitivt inte Klara och Andreas. Dopet var väldigt fint och Lykke som är lite större förstod en del tror jag, vilket var roligt, hon förstod nog betydligt mer än Todd! :-)

Efter det fina dopet gick vi till hotellet och restaurangen precis jämte där vi skulle äta allihop. På den restaurangen var jag, pappa och Jenny och åt världens godaste Fish and chips, det var 2015! Herregud vad tiden går! Vi var till och med där en gång till bara nån månad senare för att det var så gott! :-)
Jag satt jämte Jon och Ia, det var mysigt, barnen hade ett barnbord så det var lugnt och skönt, hahaha! Nä skämt och sido. Vi fick börja med ett glas bubbel, och jag blev så glad när jag såg att de hällde upp bubbel, haha, herregud vad sugen jag var på bubbel i lördags! :D
Det var väldig god mat och härligt sällskap. Jag älskar verkligen att sitta så och äta och prata, det är bland det bästa jag vet! Mat, bubbel och familjen, mina prion i livet! :-)
Det var verkligen en trevlig kväll.

Vi var inte hemma så sent så vi hann med lite myskväll i soffan. Vi spolade tillbaka på Mello och tittade på det. När killarna hade gått och lagt sig gick pappa ner till Björns bar och köpte en ”lite-gott” som är en liten ost-och chark bricka med brödbitar, skinka/korv, brieost, någon annan god hårdost och någon slags mjukost. Jag var typ proppmätt men det var verkligen så gott!

På söndagen var det dunderväder så då var vi ute och gick hela dagen, vi åt lunch och fikade på stan. Vi gick 7 km! Jag var helt slut när jag kom hem sen, men det var det värt! :-)

Det var verkligen härligt med en Göteborgshelg denna helgen!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *