Egen debattartikel 2015

Jag har skrivit en debattartikel som heter ”Alla har lika värde (I samhället)”. Karin på Borås Tidning (BT), var och intervjua mig du vet när jag var med i tidningen! Jag skickade den till henne på bt och frågade var jag skulle  lämna in den, förutom på bloggen, och i onsdags mailade hon mig en gång till också tänkte jag ”vad bra då kanske jag kan få tips på var jag kan lämna in den någonstans”, tänkte jag ja… så här stog det:

”Hej igen Alice!
Jag skickade den till (ett namn) för tryck, han hör av sig!” Jag bara okej, jag var nog inte riktigt bered på bt igen. Det var nog inte förrän han ringden och sa att den kommer ut på lördag den 25 april (imorgon), jag blev jätteglad att det kommer ut i tidningen, min egna text från hjärtat. Jag ska inte avslöja för mycket men det är en bild på mig också! Den kommer både ut i papperstidningen och i ebt i surfplattan!

Han som tryckte läste vad jag hade skrivit från hjärtat och han sa på mail att han blev väldigt imponerad av texten och att han sa att det är inte månnga tolvåringar som kan skriva så bra, han hade gisat på 15 och uppåt, så jag blev jäätteglad :-). Om du inte kan köpa eller läsa tidningen imorgon, så finns texten och artiklen i tidningen på min blogg sen, bra va? :). H an som tryckte sa att det här kommer väcka mycket positiv engergi, när jag hörde det så blev jag glad! :)

Var ska jag hitta det och när?
EBT eller papperstidningen (bt)
Lördag 25 april (imorgon).

Bookmark the permalink.

One Response to Egen debattartikel 2015

  1. Andreas says:

    Jättebra gjort! Du skriver som en journalist :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *