Egentid i helgen

I fredags när jag kom hem möttes jag av världens största kram av mamma, Marko och Elliot, det var så härligt. Det var ju så otroligt fint och varmt väder i fredags så vi var ju såklart ute. Jag hoppade lite studsmatta med Elliot, sen kom Elliots kompis och då satte jag mig i skuggan på altanen också klippte mamma mig, härligt att bli lite sommarfräsch i håret.
Lite senare grillade vi god fläskfilé också satt vi ute och åt middag på altanen. Efter att Elliot hade gått och lagt sig började molnen komma på himlen och det började spöregna, från strålande sol till ösregn. Jag och mamma satte oss ute på balkongen och tittade på regnet som bara forsade ner, det var varmt och det luktade så gott av sommarengnet! Sen började åska jättemycket så då gick vi in. Hela kvällen regnade det och åskade, det var lite mysigt! Jag och mamma umgicks och hade lite mor och dotternys hela kvällen, det var så mysigt!

I lördags vakade jag halv tio, det var skönt. Sen åt jag och mamma frukost ihop. Mamma och Marko skulle iväg, så de gjorde i ordning sig. Sisko kom och hämtade Elliot för de skulle till Länghem och Elliot skulle få sova där, han var så taggad och så glad över det, han pratade jättemycket och var som en virvel vind hemma, så glad! :-)
Klockan ett kom pappa med familjen och hämtade mig. Jag hade en mysdag med pappa, Jenny och killarna i lördags. Sen på kvällen gick grabbarna och la sig ganska tidigt, så jag, pappa och Jenny fick lite egentid och lite matro! :) Vi åt tacos och satt och skrattade och pratade, det var jättemysigt! Det var behövligt att få lite egentid med de. Jag fick titta på fina bilder från deras påsk i Danmark också. Sen fick jag en liten av present från Damark från pappa och Jenny som ni ser på bilden här under, det var gulligt av de! Det ska bli spännande att testa! 

På söndagen åt vi en god frukost tillsammans. Sen stack både Jenny och killarna iväg, så då fick jag och pappa egentid ihop. Vi spelade Yatzy och chillade i soffan, diet var jättemysigt.
På eftermiddagen körde pappa mig till Storås! Innan maten på Storås hängde jag och Wilma på deras uteplats i det fina vädret, det var mysigt!

Denna veckan blir också en kortvecka, det är ju 1 maj på onsdag! Det blir skönt! Jag vet inte vad jag ska göra ännu, jag ska iallafall vara kvar på Storås, kanske vara med Wilma. Vad ska ni göra på 1 maj?

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *