Morgontaxi efter påsklovet

Vilket underbart påsklov jag har haft! Umgås och myst bara med familjen. På veckan var ju det bästa att jag fick ta av mitt gips! Vi har varit på fina Tjolöholm slott tillsammans, jag har tränat för första gången på väldigt länge, vi har letat ägg, njutit av det underbara varma och fina vädret. Vi har premiär grillat och ätit ute i kvällssolen, varit i Allingsås. Jag och Kevin har gått en fantastisk härlig långpromenad i det underbara vädret. Vi har varit på påskmiddag hos mormor och morfar med hela familjen och sist av allt, pricken över i:et så var jag, mamma och Marko på basket i måndagskväll, Thomas var med också, det var ett mysigt avslut på mitt underbara påsklov!
Efter det här påsklovet var jag redo för skolan igen! Fått ny energi! Det ända vi tänkte göra som vi inte hann med var att måla ägg. Pappa med familjen har varit i Danmark så de får jag ha lite påsknys med i helgen istället!

Jag skulle åka taxi tillbaka till Storås på tisdag morgon, så jag fick gå upp klockan sex. Det kändes konstigt att vakna hemma så tidigt på en vardag. Mamma var hemma, hon skulle nämligen lämna Elliot på dagis, så det var mysigt. Klockan kvart i sju gick jag ner och tog på mig skorna för taxin skulle komma klockan sju. Jag var så taggad på att åka på morgonen. Klockan blev sju, den blev kvart över, ingen taxi. Sen klockan halv åtta åkte Elliot och mamma så då blev jag kvar hemma själv, fortfarande ingen taxi. Mamma visste inte vart hon skulle ringa heller, för de taxibolaget öppnade inte förrän åtta. Så jag satt och väntade där nere. Tillslut kom den, då var klockan tio i åtta, nässtan en timme för sent! Det är inte okej! En skit stressad taxifaför packade in mig och min packning i bilen också åkte vi. Mamma sa att han hade tydligen kört till fel hus, men det tar väl inte en timme att köra rätt?

Iallafall väl på Storås la jag bara in mina väskor i mitt rum och åkte iväg till skolan. Det var kul art träffa alla igen och köra igång!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *