Långpromenad i kvällssolen

I söndags när vi kom hem från Kerttu och Tord gick jag och Kevin till City Cross med Elof. Vi har nämligen tänkt att vi ska göra det någon gång, och i söndags eftermiddag fick det bli av i det härliga vädret. Trots att hålfen av vägen dit består av mest sol så tog vi den soligaste och varmaste dagen :), men som tur var gick vi när det var eftermiddag så det blev inte så jättevarmt ändå. Det är fem km till City Gross från oss så det tog en stund, men det var mysigt att bara gå en långpromenad med Kevin. När vi kom till City Gross var vi rätt trötta, även jag hade gått lite. Vi gick in på City Gross, svalka oss lite och kikade runt bara.

Sen var det bara att gå tillbaka! :-) Men vi tyckte att det blev lite tråkigt att gå samma väg tillbaka, så Kevin sa att vi kunde gå via Bakabo och uppför Backabobacken, och det var ju lite skönt för det är ju lite mer skugga på den vägen också. Så det lät bra tyckte jag, lite större omväg bara men vad gjorde det en sån fin ”sommarkväll”? Men först var vi tvungna att gå igenom sjömarkenssamhället, vid bostadsområdet, men det var härligt det med. Då kände man att det började bli en riktigt skön ”sommarkväll”, med friska varma vindar och med den härliga kvällssolen! Vi gick där, skrattade och pratade.
Jag tyckte att det tog rätt långt tid igenom det där bostadsområdet, men tänkte inte så mycket mer på det.
Men sen såg jag Backabo backen och då var vi äntligen där vi hade målet. Innan backen började stannade Kevin…
Vet ni vad Kevin sa då? ”Alice, vi har gått runt detta bostadsområdet typ fem gånger nu!” Och då bröt jag ihop och Kevin också, herregud vad vi skrattade! Jag har liksom gått runt och runt i samma område och inte ens märkt det. Då förstod jag varför jag tänkte innan att det tog långt tid och att det var mycket likadana hus, alltså haha! :D

Efter vårt härliga skrattanfall började vi ta oss upp för Backabobacken, jag gick, och jag ska säga, det sög rätt ordentligt i benen! :) Tillslut var vi uppe. Sen kom en nerförs backe som ledde till Nortorp så då körde vi Nortop svängen också eftersom att vi behövde gå den svängen för att komma hem när vi kom från det hållet! Men det var det så värt! Bara massor av ängar och grönt, lugnt och tyst, det var som en sommarkväll i vinden, solen stod lågt på den blåa kvällshimmeln och det doftade sommar, vist låter det underbart? Det var helt magiskt vackert! Också hade jag min underbara vän Kevin med mig också, kunde det bli bättre? :-) Jag bara älskar ängar, gårdar och platt grön mark, tänk då hur det var då med allt jag älskar på en och samma gång, jag var så euforisk!
Hoppas på massor av sånna fina kvällspromenader i år med med dig Kevin!
Det var ett bra och fint avslut på den promenaden och den dagen! (tyvärr tog vi inga kort, vi njöt av stunden istället)

Sen var vi både helt färdiga, ögonen gick i kors! Vi hade gått och varit ute från klockan halv fem till klockan åtta på
kvällen! :O :-) Vi hade gått 13 km! :O :-)
Så härligt med massor utav prat och garv!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *