En fantastisk dag!

Igår på förmiddagen åkte vi in till Ebeltoft och handlade lite. När vi kom hem fikade vi och åt lunch, sen sprack det upp till sol och det blev jättevarmt så vi tog bilen bort till en strand och la oss där. Elliot badade med sina söta armpuffar, och jag badade till och med! :D Det var inte så kalt, första gången i havet för i år. Sen la jag mig på filten i den mjuka och fina sanden och solade. Det blåste nästan ingeting, vilket var härligt! Sen åkte vi till campingen och åt en glass innan vi åkte tillbaka till stugan och gjorde iordning oss för på kvällen åkte vi in till Ebeltoft och åt på en jättemysig restaurang, vi satt ute. Det var en supergod grillbuffe där igår som man bara fick gå och hämta ifrån. Efter maten gick vi runt lite i Ebeltoft på de mysiga kullestenarna och gränderna vid havet, det var så himla fint! När vi kom hem åt vi jordgubbar ute. Sen tog jag och mamma en kvällspromenad längst med havet. Det var en jättevacker kväll, kvällssol, blå himmel och ingen blåst, magiskt! Jag sprang lite också längst med havet. Det var ganska långt till campingen och jag gick och sprang hela vägen dit. När vi var framme satte vi oss på en bänk och tittade ut över havet. Sen åkte jag bara en liten bit rullstol på vägen hem, sen gick och sprang jag resten av biten hem när solen höll på att gå ner. När jag kom hem var jag helt svettig, sen tog jag en go dusch. Det var verkligen en magisk kvällspromenad!

Det var verkligen en underbar dag, vi fick en dag på stranden som jag hoppades på att vi skulle få någon gång denna veckan och jag badade till och med i havet! Sen avslutade jag hela dagen med en fantastisk kvällspromenad! Tur att vi fick den dagen!

<3

<3

Så sjukt fint!

Sommar! <3

Glasstime vid campingen

Vi på restaurangen, sommar!

 

 

Jag och mor i Ebeltoft på kvällen <3

:)

Kvällspromenad! <3

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *