Nordens största sommarland

Igår var vi på ett av nordens största sommarland som låg bara en liten bit bort från vårt place. Det var så stort, det fanns olika delar i sommarlandet, bland annat vattenland. piratland och bondeland, och till varje ställe man kom var personalen utklädda till t.ex bönder i bondlandet. Vi var inte på vattenlandet eftersom det inte var jättefint väder. Först gick vi till bondlandet, där åkte vi traktor med Elliot, det var som farfar bilar ungefär. Sen åkte jag och mamma en jättehärligt bana, typ som lilla Lisebergsbanan, fast den var bara härlig när man har åkt Balder! :) Vi åkte runt lite där, sen kom vi till ett typ vilda västen land, där var det inte så mycket människor. Vi åt Ben&Jerrys glass, jag tog en cookiedo, det var så gott, jag älskar den smaken. Efter det åkte jag och mamma slänggungan, den gick mycket fortare än den på Liseberg och efter halva tiden stannade den och åkte bakåt istället, det var lite ovanligt för oss men det var jätteroligt och härligt. Jag och mamma åkte jättemycket berg och dalbanor. Vi åkte en som ungefär var som kaffekoppen också. Efter det började spöregna, så vi sprang till närmaste resturang, vi fick sitta ute för att det var så mycket folk. Men det var supergod mat, det var en buffé med kött och kyckling, till och med tacos. När vi satt där så regnade det jättemycket, tills slut minskade det lite iallafall och då sprang vi ut.

Sen gick vi till piratlandet, det var jättestort med massor av karuseller. Jag och mamma åkte en, den var ungefär samma som Juke Box på Liseberg fast mycket roligare och härligare, fast vi saknade den goa musiken som det är på den på Liseberg. Vi tyckte den var så härlig så vi åktre den två gånger. Efter den tog vi en fika, jag tog en jordgubbsfrappes, mums. På piratlandet åkte vi en cool berg och dal bana som man bara kunde sitta fyra i, alltså bara en vagn, det tyckte vi lät coolt. Vi stod i kö i 20min. Sen när vi kom upp dit var det två killar som stod där och var helt tokiga och smällde på vagnarna innan de åkte, de var helt galna. Fast jag fick hålla för örona för jag tyckte det var jobbigt med de höga ljuden, så han var snäll och inte slog på våran vagn för han såg att jag tyckte det var jobbigt. Vi satt helt själva i våran vagn. Men skit vilken läskig bana det var, vi skrek så hela vägen, det var sånna hastiga svängar och i backarna gick det jättefort så det kilades så i magen. Men den var jätterolig. Det var nog den mest konstigaste banan jag åkt, både banan och killarna som var där :D, det var nog för vi var i piratlandet som de var så tokiga.

Jag kommer inte riktigt ihåg ordningen på allt vi åkte, så jag skriver lite huller om buller. På varje åkaktration så gjorde de give me five när man kom ut, det var roligt. De hade också en hel gräsplätt med massor utav studsmattor på som man kunde hoppa på, men det gjorde vi aldrig. Vi åkte tåget runt parken också, för att se vad vi mer kunde åka. Det sista åkte jag och mamma en karusell som gick i en åtta, den var lite läskig för man trodde man skulle åka in i någon annan, men det gjorde man ju inte såklart. Den sög lite i magen! :) När vi åkte bilen hem var jag och Elliot jätte trötta men vilken rolig dag vi hade. Tur att regnet slutade regnade sen. På kvällen spelade vi UNO och sen somnade jag gott. Min favorit var den konstiga banan man bara satt två i vagnen. :) Jag köpte också ett Coca Cola bokmärke i ett Coca Cola store som fanns där inne.

Den roliga som gick i en åtta! :D

Fikatime

Vi åker tåg

Traktor

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *