Vår sista dag i Danmark

Vår sista dag är snart slut, det känns lite vemodigt att åka hem imorgon, det har varit så mysigt här i stugan och i Danmark, men det känns ändå kul att vi har hittat på så mycket och har massor utav minnen här ifrån, och att vi fick en dag på stranden. Idag har vi varit i Grenå, där vi steg av med båten, imorgon ska vi stiga på båten där igen. Vi har bara gått där och strosat, ätit och fikat. Jag köpte en chokladansikskmask i en sminkbutik som jag och mamma tittade i, de hade så mycket grejer där inne. Jag åt en jättegod sallad med pharmaskinka och mozarella. Nu på kvällen sprack det upp och blev jätteskönt ute, så då grillade vi jättegoda ribbs och satt ute och åt, det var jättemysigt. Sen sparkade jag fotboll i kvällssolen, underbart! Nu njuter jag av sista kvällen i stugan! Den bästa dagen var i onsdags tycker jag när vi fick hänga på stranden i det fina vädret och jag fick bada i havet. Sen åt vi på resturang på kvällen och gick och strosa i gränderna, det var så mysigt där på kvällen, och sen avsluta med en riktigt underbar kvällspromenad vid havet!

Har ni tyckt det har varit roligt att läsa mina inlägg i Danmark? Det har varit kul att skriva de och lägga ut alla härliga kort tycker jag. Jag har bloggat om precis varenda dag här nere!

Det har varit en underbar vecka och semester!

Min goda sallad

Bookmark the permalink.

One Response to Vår sista dag i Danmark

  1. Mormor says:

    Vilken underbar vecka ni har haft!
    Fina minnen att ta med sig♡♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *