En fredag i lyx

I fredags hade jag studiedag och dessutom höstlov som ni kanske läste i mitt senaste inlägg. Jag och Jenny skulle på spa på eftermiddagen på Hagabadet, men eftersom att jag var ledig så kom hon redan och hämtade mig klockan tolv på Storås.

Vi gick bara runt och strosade på stan, mest i mysiga Haga. Vi åt lunch på en asiatisk restaurang som hette Made in China. Både jag och Jenny tog soft buns, jag tog med kött i som verkligen var så mört och gott.

Det var så härligt att bara strosa omkring i Haga, bara jag och Jenny. Vi skulle inte vara på spat förrän vid fem. Vi tog även en god fika och bara gjorde det vi kände för. 

Sen var det äntligen dax för spa. Vi fick tofflor, handdukar och morgonrockar som vi tog på oss efter duschen. Spat var väldigt stort och fint. Det första rummet vi kom in i var det ångbastu, en pool och fotbad. Vi hade anmält oss på vattengympa så efter en stund gick vi in i ägget, ni kanske har hört talas om att simma i ägget. Det var iallafall en jättestor pool med högt i tak. Där körde vi vattengympa med ett gäng en stund. Det var otroligt vackert där inne. När vi tröttnade gick vi in i ett relaxrum och la oss på två sköna bäddar och nästan somnade. Det var så härligt! 

Ja, vi gick runt på spat och testade lite allt möjligt. Bland annat romerska badet som var ett rum med vackra ljus på vägen och en pool. Där var vi själva mest hela tiden, så det var lyxigt. Det sista provade vi en 80 graders bastu. Det var härligt att sitta och ta det lugnt i värmen när man var lite frusen efter baden. 

Efter tre timmar på spat gick vi ut i friska luften. Vi var så trötta men så rena och avslappnade. Det var en underbar spaeftermiddag med allt vad det innebar. Det var verkligen en vacker miljö som de hade bevarat fint. 

När vi kom till lägenheten gjorde vi lite te och satte oss och åt macka med brieost och salami som vi köpte med oss. Det var en väldigt enkelt middag men väldigt god efter en lång spaeftermiddag. Killarna var hemma i Sjömarken så vi fick verkligen en hel tjejdag och kväll för oss själva.

Det var en mysig dag och kväll med Jenny, en väldigt bra början på lovet! 

Redo för spa!
Lite smått och gott
Kvällsmys i Vasa
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *