Höstlov, spa, bio, sushi

Nu äntligen har jag lov, det är så skönt. Ett välbehövligt lov kommer det att bli. Jag fick lov redan i torsdags för igår hade vi studiedag, det var lyxigt. I torsdags var vi på bio med klassen. Vi brukar gå på bio lite då och då efter skoltid då såklart. Men nu var det ett tag sedan pågrund av Corona. Men det var väldigt bra, vi var typ själva på biografen. Innan bion åt vi tillsammans i skolan, jag köpte sushi, det var så gott och lyxigt. Det var ett bra avslut innan lovet tycker jag!

I tisdags hade jag matteprov i kapitlet sannolikhet. Jag har kämpat så med det kapitlet, jag tycker att sannolikhet är så svårt och jag har varit jättenervös över det provet. Jag har pluggat så mycket, just på det kapitlet är det så mycket att komma ihåg så jag har varit lite smått nervös för det också. Men jag klarade det, och det känns så bra. Nu kan jag släppa det under lovet, vilket är så skönt.

Igår kom Jenny och hämtade mig mitt på dagen för vi skulle på spa senare på eftermiddagen, bara jag och Jenny, det kallar jag lyx. Men mer om det i ett annat inlägg.

På lovet ska jag vara hemma hos mamma och ta det lugnt. På måndag ska jag dock tillbaka till Angered, då jag ska på ett läkarbesök här. Ett inskrivningsbesök eftersom att jag har blivit över skriven till närhälsan i Angered. Nu har den tiden blivit inställd tre gånger, så nu kände jag att jag inte ville ställa in den igen trots att tiden var på lovet då jag skulle vara hemma.

Sen på tisdagen ska jag till tandläkaren, men annars har jag inget planerat vilket ska bli så skönt. Det ska bli mysigt att vara hemma tycker jag. På torsdag åker jag tillbaka till Storås eftersom att jag vill ha lite lov där med och hänga med Wilma.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *