En Helg Fylld Av Kärlek och Energi

Även om jag har en lite sämre period just nu så har den även ljusglimtar där jag känner mig så glad och lycklig med livet, och tur är väl det. De stunderna är så himla viktiga för mig nu för de får mig att känna mig glad och ger mig massor utav energi.
Varje onsdag nu till exempel så har jag, pappa och Jenny bestämt att de och killarna ska komma till mig och äta middag. Det var deras förslag och jag blev så himla glad och varm i kroppen när de föreslog den idén. Då får jag sällskap mitt i veckan, vilket jag uppskattar mycket.
I onsdags var första onsdagen som de kom till mig. Jenny hade gjort köttfärsås som hon kokade upp när de kom hem till mig. Det var verkligen så mysigt att ha familjen hemma hos mig i onsdags och att äta middag med de. Jag kände att jag blev mycket gladare av det och det var så härligt att inte behöva äta ensam. Jag tycker att det är så underbart att de kommer till mig varje onsdag hädanefter. Jag får så mycket härlig och ny energi av det.

I fredags var också en helt grym dag som fick min energi att gå upp i toppen. Kevin och jag skulle nämligen hänga när jag hade slutat jobba. Han hämtade upp mig vid 12 på jobbet också började vi med en lunch i stan. Vi åt på Spring Rolls i Borås, det blev både go thaimat och sushi. Vi hade egentligen inte planerat något, bara strosa runt. Men det slutade med att vi var lite överallt, som det brukar bli när vi hänger! :-) Vi var på Rusta, Jysk, Media Markt, på DHL och hämtade ut pakt. Vi var i Knalleland, uppe i Vired på en utförsäljning och på NetIOnNet, ja ni hör ju vi var över hela stan kändes det som. Jag förtidsröstade även i Knalleland, det var inte alls planerat, men vi började prata om valet också kom Kevin med förslaget att vi kan åka och rösta nu. Kevin hade redan röstat så det var bara jag kvar. Jag kände att det var lika bra, så då åkte vi dit och jag fick röstat. Jag kände att det var häftigt och vuxet att gå där till vallokalen med mitt röstkort. Eftersom att jag behöver hjälp med att lägga röstkort i kuvert osv så hjälpte en snäll kvinna mig där och visade mig hur allt går till osv, vilket var tacksamt. Så nu har jag det gjort också, vilket är skönt.

Sen åkte vi hem till mig och Kevin hjälpte mig med lite saker. Jag köpte bland annat ett par hörlurar som han hjälpte mig att fixa (mina har gått sönder så det var nice med nya), sen hjälpte han mig att byta lösenord på mitt wi-fi så nu har jag inte den där jääättelånga krångliga koden längre vilket är skönt. Jag köpte även lampkontakter som är kopplat till mitt Wi-Fi så det hjälpte Kevin mig också med. Så nu kan jag tända och släcka mina lampor med hjälp av mobilen, det är så sjukt smidigt. T.ex när man är borta och kommer hem sent på kvällen så kan man tända upp hemmet innan man kommer hem så att man slipper komma hem till ett mörkt hem.
Efter allt blev vi så trötta så jag låg i sängen och Kevin satt i fåtöljen, och vi båda höll nästan på att somna haha.
Jag köpte även en kroppskudde på Jysk (eller vad det heter), den är så himla skön, den är inte bara mysig och skön utan den ger även ett bra stöd för kroppen. Jag älskar den redan! Jag bor i den nu näre jag är hemma kan jag säga.
Det var en sån härlig dag och vi hade så himla roligt, det blev många skratt och stenhög musik i bilen så man fick lite fredagsfeeling, det var helt underbart, det var exakt den fredagen som jag behövde i fredags! Fredagskvällen blev lugn och härlig, det blev seriemaraton här hemma med min underbara kudde! :-)
Det är som att få en stor kram varje gång som man slänger sig i den, och det vill man ju ha! ;)

Fredagens bästa köp!

I lördags hade jag inget planerat vilket var jätteskönt. Jag kanske skulle till mamma och Elliot på kvällen, men efter mycket fundering bestämde jag mig för att bara vara hemma för jag kände att jag behövde bara ta det lugnt. Det har typ aldrig hänt att jag bara varit hemma i min lägenhet en hel lördag, så det var skönt och välbehövligt. Jag kände mig inte ensam, det var snarare skönt att bara vara. På eftermiddagen tog jag en sväng med Elof till Coop och Dollarstore och köpte present till Elliot eftersom att vi skulle på kalas som igår för att han fyller år på tisdag.
Det var en supermysig lördag, sånna dagar skulle jag behöva mer av nu känner jag, helst i rad! :)

Myslördag :)

I igår hämtade mormor och morfar mig också åkte vi tillsammans till mamma och kalaset. Peppe och hans barn var kom också, men mina kusiner kunde inte komma tyvärr. Vi åt kladdkaka, Elliot öppnade sina paket och vi hade det jättemysigt.

Denna helgen har verkligen varit så skön, och det var precis vad jag behövde. Jag har haft så många personer som har fått mig att må så bra i helgen, även om jag har träffat några eller om jag bara har chattat med de. Bara av att chatta med nära och kära gör att jag mår så mycket bättre. Jag har haft det så roligt och skrattat mycket i helgen bara av lite sms och av alla fina komplimanger, så mycket kärlek, det har gjort att jag har mått så mycket bättre, jag är så tacksam för det. Jag blir så himla glad! <3

Det blev även frukost ute i lördags vilket var mycket härligt! Man får ju passa på nu :-)
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *