En kväll med farmor

I lördags lånade pappa mig för farmor skulle komma på besök och sova över. Pappa och farmor kom och hämtade mig på eftermiddagen och vi åkte hem. Hängde lite och lekte med Lance. Jag träffar inte min farmor så ofta för att hon bor lite längre bort, så man får passa på när det kommer tillfällen att träffas. Vi snackade lite och hade de trevligt. Sen lite senare på kvällen åt vi förätt, sen åt vi middag och det blev räkor, bröd och sås (Ölmanäs tradition), det var gott. Det är väldigt socialt att sitta och pilla med räkor tycker jag. Efter maten dansade vi till musiken och lekte med Lance innan han  skulle sova. När han gick och la sig chillade vi framför tv med lite god efterrätt. Klockan tio körde Jenny hem mig till mamma, det blev en lång och härlig kväll med farmor, det var jättemysigt att hänga med farmor, hela gänget såklart, men lite extra med farmor! :)

img_7202

Farmor <3

Mums god efterrätt!

Mums god efterrätt!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *