Skolan: Äntligen lov!

LOOOV ÄNTLIGEN LOOOV! Denna veckan har jag verkligen känt att jag har behövt lov, om jag hade fått välja hade jag bara vilja ligga kvar i sängen hemma när klockan har ringt. Jag har varit så trött hela veckan och känns mig litet halv sjuk, men det har försvunnit och kommit tillbaka, kommit och gått lite, så konstigt. Men jag tror att det är ett tecken på att jag behöver lov. Ni som känner mig vet jag kämpar som en häst i skolan, och det är så skönt för mina lärare vet om det också, så de säger att jag behöver lov nu också. Min mattelärare sa att jag skulle få en läxa på lovet, och jag tänkte bara nej inte en läxa under lovet. Men hon sa att din läxa på lovet är att inte göra någon läxa alls! :)
Det är så skönt att känna att på måndag behöver jag inte ställa något alarm eller gå upp när klockan ringer!

I onsdags hade jag mitt första hemkunskapsprov som jag har pluggat på i veckan, det kändes bra tyckte jag.

Trevligt helg på er!host

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *