Lång brunch & rekord Pokemon

Igår var vi lite utanför Göteborg, på ett ställe som heter Arendal. Jag och pappa var på Pockomon jakt där, för det skulle finnas jättemycket Pockemons där, och det fanns jättemycket Pockemons där. Sen gick vi till ett hotel med buffé och spa med Ludde och Rebecka. Det är typ en brunch lunch buffé. Jag har aldrig varit där, det ligger vid hamnen så man ser ut över sjön från hotellet. Det är en jättefin och stor matsal där som man sitter i och äter. Det är tre rätters buffé, så vi gick och plockade förrätt, huvudrätt och efterrätt, och bara satt och snackade och hade det trevligt. Vi var nästan helt ensamma, så det var tyst och skönt. Vi satt där i två timmar och bara umgicks, riktig lång lunch, härligt. Det var det de var till för också, en riktig långlunch. Jag och pappa spelade Pockemon där inne också, för vi hade ett pockestopp precis jämte oss, så det dök upp Pockemons hela tiden där vi satt, så jag har fångat rekord många Pockemons i helgen, och lite nya också, så det var kul. Lite mysigt också att sitta där och bara chilla.

fullsizerender

Lancen och Ludvig!

Lancen och Ludvig!

Halloween knackningarna börjar nu!

Halloween knackningarna börjar nu!

Idag var jag och pappa ute med bilen en sväng, jag fångade jättetycket "gamla" Pokemons idag också! En bild säger mer en tusen ord!

Idag var jag och pappa ute med bilen en sväng, jag fångade jättetycket ”gamla” Pokemons idag också! En bild säger mer en tusen ord! Ni som spelar vet vad detta betyder! ;)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *