En lugn söndag

I söndags var en väldigt lugn och skön dag. Jag brukar vara själv med en personal på helgrena när jag ska äta frukost eftersom att ingen annan är vaken, men i söndags kom Pontus in i den gemensamma lägenheten när jag skulle äta frukost, så jag, Pontus, Ann-Sofie och en personal till satt vid köksbordet och pratade och skrattade medans jag och Pontus åt frukost, det var jättetrevligt. Vi satt där och åt frukost i typ en timma minst. Jag älskar sånna helger där man kan sitta och äta frukost hur länge som helst, det är såklart extra kul om man har någon och prata med också. Dagen i söndags var jätteskön, jag bara tog det lugnt. Jag satt och målade och läste tidning i mitt rum hela dagen. Det var dåligt väder också, regnigt och blåsigt, så då är det extra mysigt att bara sitta inne.

På kvällen blev det min önskerätt till middag, baconinlindad kyckling, vitlöksost med stekt potatis, det var så gott. Lite senare kom några över från andra huset på en kvällsfika. Personalen på vårt hus hade nämligen gjort äppelpaj med vaniljsås, det var jättegott. Jag och personagen skrattade så mycket efter fikat, de är så roliga och de tycker att jag är rolig också! :-) Jag skrattade så mycket att jag fick ont i magen…härligt!

Bookmark the permalink.

One Response to En lugn söndag

  1. Mari says:

    Vad härligt att få skratta! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *