Jag har varit med i tidningar

Jag har varit med i tre olika tidningar BT, GT (Borås tidning, Göteborgs tidningen) och Året Runt. Det var så himla roligt att bli intervjuad om mitt liv med en CP-skada. Men framför allt var det roligt att jag fick så många nya följare på min blogg av tidningsartiklarna. Jag var lite kändis där ett tag! :) Jag är också tacksam att jag fick göra en sån sak. Nå ut till andra som kanske sitter i samma sitts som jag. Första gången som jag var med i en tidning var när jag var två år. Om jag fick frågan idag om jag vill vara med i en tidning hade jag tackat ja direkt, för att det var så roligt. Här kan ni läsa BT artikeln från 2015: http://www.bt.se/boras/alice-bloggar-om-livet-med-cp-skadan/

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *